Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Organizační věci fórum Kajak VUT / Organizační věci /

Přihlaste se o své nepodepsané věci

zav
Člen
#1 | Zasláno: 2 Zář 2025 22:21

Ahoj, postradam svoje klice od klece+sklepa, ktere jsem nekomu pujcoval na treninku 15.7. (kdyz sli vsichni pod Jablon), pote byly snad ponechany na lodenici a v ramci uklidu lodenice uklizeny. Pote jsem je videl(*) ve zde zverejnene galerii a prihlasil se o ne a po delsi dobe si je bez blizsiho zkoumani vyzvedl a vozil u sebe. A dneska jsem konecne (*) zjistil, ze to jsou uplne jine klice.

Takze: mam u sebe cizi klice od lodenice+branky -- vymenim za sve klice od klece+sklepa.
Dáša
Člen
#2 | Zasláno: 20 Čvc 2025 13:06

moje jsou oranžové boty Hiko, tričko waterelement, dámské plavky černé s modrožlutými pruhy, červená bunda, ramínko s vestou a detskou vestou, modrá bunda. prijdu v pondelí a vyreším si
Maruš
Člen
#3 | Zasláno: 19 Čvc 2025 20:15

Červená Noname házečka je asi moje, půjčoval si ji ode mne na Kamenici Zav a říkal, že mi ji pak dá do lodi, Hiko šprajda (xs) s modrým nápisem je taky moje...bylo to vše zavěšené v lodi. Jak budu v Brně a budu mít klíče, pořeším to.
Majkl
Člen
#4 | Zasláno: 18 Čvc 2025 13:32

Fotky nahrány.

Některé kousky vybavení jsou velmi lákavé - už se těším když si je nikdo nevyzvedne .
Sehny
Člen
#5 | Zasláno: 18 Čvc 2025 07:50

Ahoj,

včera proběhl úklid a všechny nepodepsané věci byly vyřazeny z věšáku na loděnici. Podívejte se do galerie a pokud je něco vaše, tak se domluvte s trenérem, aby vás pustil do sklepa, věci si čitelně podepište celým jménem a pak vraťte na loděnici.

Co nebude do roka rozebráno, bude předáno do oddílu, protože loděnice není šatna na nepoužívané věci. Zároveň si ideálně odneste své oblečení, které není hydro, toho je tam taky spousta.

Majkl a Lea doplní fotky vyřazeného hydra do galerie

https://gallery.kajak-vut.eu/album/2025-07-17-Neoznačené_věci-Sbor_uklízečů
Organizační věci fórum Kajak VUT / Organizační věci / Přihlaste se o své nepodepsané věci Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®