Kajak VUT
|
Hlavní stránka
|
Registrace
|
Reagovat
|
Hledat
|
Statistika
|
fórum Kajak VUT
/
Obecná kecárna
/
Přepoušťáky
Dan
Člen
|
Zasláno: 24 Srp 2015 08:05
Lucko, nevím, jak je nacvakávací kartuše řešená, každopádně jsem nikdy o takovém přepoušťáku neslyšel, takže by bylo potřeba probádat pole zatím neorané. Ale neříkám, že to nejde, jenom nevím, jestli stojí za to experimentovat.
Lucka
Člen
|
Zasláno: 23 Srp 2015 20:29
Dotaz na znalce - dá se tato kratochvíle provádět i s těmi zacvakávacími kartušemi, nebo je můžu vesele vyhodit?
David
Člen
|
Zasláno: 26 Kvě 2015 15:46
Ahoj, o víkendu plánuju přepouštět. Pro ty, kteří nejsou vybaveni Danovým vynálezem, nabízím naplnění prázdných kartuší. Měl by mi zbýt 1 kg plynu - tzn. na dvě velké nebo čtyři malé.
Kdo máte zájem, napište.
Katka
Člen
|
Zasláno: 19 Čvc 2013 10:31
Dan
Super. Jedeš na loděnici nebo někam jinam? Když tak napiš kam a kdy bych se pro ně měla stavit. Brala bych dva. Díky
Dan
Člen
|
Zasláno: 18 Čvc 2013 14:53
Ahoj Katko,
přepoušťáků mám ještě dost. Zítra jedu do Brna, tak je můžu vzít.
Katka
Člen
|
Zasláno: 18 Čvc 2013 14:10
Dan
Ahoj Dane, nezbyl ti náhodou ještě jeden až dva přepoušťáky? Eda měl jeden zamluvený, ale jak je v Měříně tak to nějak zaniklo
když tak číslo na mě pro bližší domluvu je 775112489. Díky Katka
KarelK
Návštěvník
|
Zasláno: 18 Kvě 2013 10:01
Jeden přepoušťák bych si vzal, převezmu na maringotce. Díky.
Dan
Návštěvník
|
Zasláno: 17 Kvě 2013 16:17
Ha, asi jsem odstarotval robotí rej. Chudák fórum...
Dan
Návštěvník
|
Zasláno: 17 Kvě 2013 16:00
Tákže, drazí a milí. Právě jsem dokončil prvních 15 přepoušťáků. Jeden kousek za pouhých 250Kč. Do Brna je dovezu ve středu, takže je vezmu na středeční trenál. Kdo má zájem, nechť dorazí tam. Další možnost předání bude na Mirově Restart akci na maringotce. Tam budu snad taky. No a pokud někomu nevyhovuje ani jedno, můžem se domluvit i nějak jinak. Kyžtak pište sem, kdo má zájem, ať mám přehled.
tankan
Návštěvník
|
Zasláno: 13 Kvě 2013 11:54
Dane...kdyby jsi dal vedet driv tak ti VAR donesu na trenal a muzes si ho pujcit na jak dlouho chces (mam jeste druhy varic). Staci to pristi tyden? Kdyztak to domluvime dnes na trenale.
Dan
Návštěvník
|
Zasláno: 13 Kvě 2013 08:35
Ondro, jo, hodil by se mi. Dneska a ve středu půjdu na trenál, takže pokud tam budeš, můžeš mi ho předat. Případně mi ho nech třeba ve stole na loděnici.
Ondra V.
Návštěvník
|
Zasláno: 13 Kvě 2013 08:32
Ahoj Dane, mám ti vrátit ten tvůj? Přepustil jsem za víkend 6 kartuší a vše v pohodě, doporučuji!
Dan
Návštěvník
|
Zasláno: 13 Kvě 2013 08:21
A pro nezasvěcené: Pro adrenalinové hráče, kteří se chtějí chovat ekologicky a ekonomicky, vyrábím redukce na přepouštění PB z 2kg bomby do kempingových kartuší. Zatím budu dělat jenom na vařiče VAR2, ale kdyby byl enormní zájem o nějakou jinou značku, můžu se pokusit.
Dan
Návštěvník
|
Zasláno: 13 Kvě 2013 08:17
Pro vlastníky vařičů VAR2 mám doboru zprávu: Výroba prvních 20 kousků přepoušťáků započala. Ovšem potřeboval bych od vás pomoc: Potřeboval bych si oměřit hořákový závit, takže kdo vlastní tento vařič a má čas, nechť jej prosím přinese na pondělní (dnešní) nebo středeční trenál a provedeme měření. Kdo by byl snad ochoten celý vařič mi na cca 10 dní zapůjčit (do příštího týdne), tomu budu vděčen ještě víc.
fórum Kajak VUT
/
Obecná kecárna
/ Přepoušťáky
↑
Vaše reakce
?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se
zaregistrujte
.
Organizační věci
Obecná kecárna
Vybavení
Náměty na vylepšení
Tréninky
Záchrana, bezpečnost, první pomoc
Eskymo
Posilování
Vodácké akce
MAS Akce