Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Obecná kecárna fórum Kajak VUT / Obecná kecárna /

Obecná kecárna

Stránka  Stránka 1 z 106:  1  2  3  4  5  ...  102  103  104  105  106  Další »  
Vegan
Člen
#1 | Zasláno: 17 Lis 2025 20:43

Ahoj Marcelo, tak to je mi upřímně líto, vím jaké to je, když ztratíš zvířecího parťáka, také jsme si tím již párkrát prošli a nikdy to není jednoduché, je to bohužel vždy těžké a smutné. Nezbývá než věřit, že je Black již ve zvířecím / psím nebi a že mu tam bude dobře, když najde svůj mír.
Doufám, že se s toho brzo otřepeš a budeš na něj vzpomínat s vědomím, že si mu dopřála krásný a spokojený život a za to na sebe můžeš být pyšná, to není samozřejmost.
Ať to tedy co nejdříve přebolí a Upřímnou soustrast.
RIP Black.
Sandy
Člen
#2 | Zasláno: 17 Lis 2025 20:42

Marcela
Marci to je nám moc líto dobře víme, jaké to je ztratit takového kámoše... Určitě tam nahoře teď ale vesele lítá a je mu dobře. Ty se drž a vzpomínej, jak hezký život jsi mu dala. Pro nás co milujeme zvířátka, je ztratit tyhle chlupáče hrozně těžké, a čas to zmírňuje jen trochu. Ale budiž nám útěchou, že po většinu, nebo alespoň části jejich života jsme tu byli pro ně a milovali je a milujeme pořád, i když už s námi nejsou.
Marcela
Člen
#3 | Zasláno: 17 Lis 2025 19:25

Ahoj všichni kajakáři, kdo jste znali Bleka a zažili s nim nějaké akce, kterých nebylo zrovna málo… dejte si dnes panáka nebo zapalte svíčku, nebo si na něj aspoň chvilku vzpomeňte…dnes odešel do psího nebe
Tomas Pokluda
Člen
#4 | Zasláno: 4 Lis 2025 10:46

Ahoj Sandy,
viděl jsem, že ve skladu ještě nějáké nálepky jsou. Ale nemám klíče.
Tak až se k nim dostanu, nějáké nakoupím a pošlu vám je.
Kdy odjíždíte?
Sandy
Člen
#5 | Zasláno: 2 Lis 2025 21:04

Ahojte, kdo by nam mohl poslat nejake samolepky Kajak VUT? Abychom je mohli nalepit nekde po Africe cestou do Dakaru treba na ceduli Tropico de Cancer (Obratník Raka). Sice tam jedeme bez kajaku, tak to bude mene stylove, ale aspon pro fotku
rimmer
Člen
#6 | Zasláno: 8 Čvc 2025 22:03

Ahoj, pro rodiče s dětmi, ale i jinak postižené...

Mám tady nabídku na dvě akce, kam sháníme souputníky.

Tábor Nadivoko - 19. - 26. 7. v České Kanadě
- týden rodičů s dětmi na tábořišti kdesi v lesích a mezi poli
- pohoda, klid, nikam se nespěchá, program volný

Letní voda s dětmi - 3. - 9. 8., pravděpodobně Otava, podle vody cokoli jiného
- sjíždíme, co teče
- bereme auto jako doprovod, takže jedeme na klid bez většiny bagáže
- táhneme s sebou dětské kajaky, aby se děcka taky něco naučili
- nikam se nespěchá, užíváme si okolí

Na oba termíny sháníme libovolné množství lidí, kteří by si s námi rádi užili všechnu tu zábavu, která se kolem toho koná.

Pokud byste měli zájem, tak se neváhejte ozvat na dita@litera.me nebo tomas@litera.me.

Rádi vás uvidíme.
Oskar
Člen
#7 | Zasláno: 17 Čvn 2025 17:10 | Změnil(a): Oskar

Čau trochu offtopik: nemáte v Brně někdo na půjčení vozík za auto? Potřebuji převézt nějaký stavební materiál do Jeseníků..
zn.: odměna jistá
Kačička
Člen
#8 | Zasláno: 3 Led 2025 15:38

Ahojte, kamoska z Brna hlada kajakara/kajakarku do timu na Liptov ride (https://liptovride.sk). Nemaju velke imbicie a o vitazstvo rozhodne bojovat neplanuju Registracia je 5.1.2025, tak ak mate niekto zaujem, prosim ozvite sa jej na cislo 6nula4 93dva 7pet7. Diky
Armáda
Člen
#9 | Zasláno: 15 Lis 2024 13:27

potřeboval bych službičku kdo si platí photoshop a byl by mi ochotný upravit jednu fotku ?
Armáda
Člen
#10 | Zasláno: 7 Lis 2024 09:44

Přátelé, kajakáři...

Nevím, kdo má na starost Desítku, nicméně mám takový nápad, že bychom v rámci tohoto srazu mohli udělat takový menší bleší trh. Mám doma spoustu věcí, kterých bych se chtěl nějak zbavit - ať už to jsou kusy sportovního vybavení, hračky, oblečení, věci apod, které nevyužívám, ale které mají ještě hodnotu. Zároveň mě fakt nebaví věci za kilo prodávat na marketplacu a nechci je vyhazovat. Pro kamarády bude samozřejmě cena ještě výhodnější, nebo se můžeme domluvit na barteru. Byl by někdo ochotný se připojit?
Jirka H
Člen
#11 | Zasláno: 15 Zář 2024 18:46 | Změnil(a): Jirka H

Botečky z celé loděnice jsem raději naházel do této plechové nádoby a zelené přepravky, ať to pak případně nemusíte čistit savem. Tak si pak ty svoje najděte a vyberte. https://mega.nz/file/E6QH3bJK#lQXJszW-4k8o9NUzsf4W9ZbA_kTOwUT_Y4iRNSvIaVg
Sehny
Člen
#12 | Zasláno: 13 Zář 2024 13:42

Každý ať si to zváží sám, ale kdyby se rozlila Svratka, možná by bylo fajn nemít na loděnici alespoň hydro. Plastovým lodím to asi bude celkem jedno.
Lukas
Člen
#13 | Zasláno: 8 Srp 2024 10:09

Lucka
Člen
#14 | Zasláno: 3 Čvc 2024 14:31

Tak kdyby někdo řešil, má to třeba VZP
Lucka
Člen
#15 | Zasláno: 3 Čvc 2024 11:32

Ahoj, víte prosím, kdo má aktuálně v cestovním pojištění vodu do WWIV? Kde jste dělali? Dik
Stránka  Stránka 1 z 106:  1  2  3  4  5  ...  102  103  104  105  106  Další » 
Obecná kecárna fórum Kajak VUT / Obecná kecárna / Obecná kecárna Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®