Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Obecná kecárna fórum Kajak VUT / Obecná kecárna /

Bydlení

Stránka  Stránka 3 z 6:  « Předchozí  1  2  3  4  5  6  Další »  
malta
Člen
#31 | Zasláno: 25 Pro 2020 21:04

Realitka je vždycky nenažraná a tihle u toho ještě fest mlaskají. Je to nechutné a nemravné.
kulda
Člen
#32 | Zasláno: 25 Pro 2020 17:29

Ahoj, kamarad ted prodava prizemni 1+1 se zahradkou v Bilovicich (coz je lepsi dostupnost nez treba Jehnice) https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/1+1/bilovice-nad-svitavou-bilovice-nad-svit avou-sipkova/40328284#img=0&fullscreen=false . Akorat mi to teda prijde fest předražené.

Kulda
Martina
Člen
#33 | Zasláno: 23 Pro 2020 22:44

Ahoj kajakáři,

protože na Ježíška není spoleh, píšu radši sem. Hledám ke koupi malý byt v přízemí (1+1,1+kk), ideálně s malou zahrádkou, nebo výběhem do vnitrobloku. Zkrátka volnost pro "kočičí výpravy" je nutností. Preferujeme okrajovou čtvrť s blízkostí lesa a dostatkem přírody (např. Jehnice, Řečkovice, Komín, Bystr a podobné). Ocením informaci i v případě, že bude prodávat někdo z Vašich známých. 608 šest dva čtyři 372. Díky.
Dáša
Člen
#34 | Zasláno: 3 Lis 2020 18:04

Sehny, já bych věděla o bydlení. volej mi na telefon 731 čtyři šest dva 451, pokud ještě nemáš
Sehny
Člen
#35 | Zasláno: 23 Říj 2020 21:11

Kdyby někdo sháněl od února bydlení (v centru Brna) nebo nového spolubydlícího, případně jste o někom takovém věděli, tak se mi prosím ozvěte. Budu mít na bytě volný pokoj, případně bych se do nějakého samostatného pokoje nastěhoval.
Tomato
Člen
#36 | Zasláno: 7 Říj 2020 12:28

Ondra
No vím že už komentují starší diskuzi ale tak bydlení je pořád aktuální tema. Je možnost pronájmu v bytě v takové podobné novostavbě bydlení 3+1 na okraji Prahy k pronájmu je pokoj a sdílená koupelna a kuchyň byt je moderně a plně vybaven. Cena by byla 5000+600 za energie na osobu.
pavel
Člen
#37 | Zasláno: 26 Zář 2020 15:58

Stále nabízíme k pronájmu Rezidenci v Adamově! Tentokráte se můžou hlásit nejen kamarádi, ale i kamarádi kamarádů (pokud se za ně kamarádi zaručí). Jedná se o 4+1 (necelých 100 m2) v přízemí RD. Nájem 9 999,99 Kč včetně inkasa, první měsíc na vyzkoušení zdarma! Bližší info u kteréhokoliv z proškolených realitních makléřů (Romča, Hasan, Lukes, Alča, Zbyšek, Zdenička, Jirka, Jirka, Ondra, Bára, Sputník, Evča, Tony, Lucka, Masák, Janča a Střecha).
P.S.: Pozitivní vztah k pejskům výhodou.
Tomato
Člen
#38 | Zasláno: 21 Zář 2020 13:30

Romča
Počítám že bydlení je situováno v Praze, no 17500 je docela dost. Já teď momentálně hledám taky nějaké bydlení ale stačila by jen třeba 1+kk max 2+1 tak za 8000,- ale nevím jestli je to v Praze vůbec možné třeba někde kousek od metra, dojizdim do Prahy kvůli práci a zjistil jsem že by se mi víc vyplatilo si tam sehnat nějaké to bydlení, jen přes týden koukal jsem na realitky třeba tady ale zatím jsem nic co by mi vyhovovalo nenašel. Tak se ptám tady.diky
Romča
Člen
#39 | Zasláno: 27 Čvc 2020 20:11

Naši plánují od září pronajimat byt na Provaznikové. 3+1 zařízený pro 5 lidí. Cena má být cca 17500,- +služby. Pokud víte o někom, kdo hledá podnájem dejte mi vědět.
radim
Člen
#40 | Zasláno: 12 Čvn 2020 11:07

Jirka H
Jo,zavolej mi na 732 osm nula dva 111
Jirka H
Člen
#41 | Zasláno: 12 Čvn 2020 10:59

Nevíte náhodou o někom, kdo by pronajmul byt (nebo pokoj) na 3 měsíce od července do září? Hledám pro kámošku.
Maruš
Člen
#42 | Zasláno: 11 Pro 2019 18:54

Ondra
Ahoj Ondro, kamoska by mela zajem...mas blizsi info?
Dáša
Člen
#43 | Zasláno: 10 Pro 2019 21:49

taťka nabízí k pronájmu zrekonstruovaný byt 2+1 na Cyrilské 12 v Brně od 1.1.2020, čistý nájem tuším 8 000 měsíčně + plyn a elektrika. výhoda: je to vedle centra, kajakářka jako soused, boulderová stěna v baráku. volejte na tel 731462čtyři pět jedna, předám kontakt na otce
Ondra
Člen
#44 | Zasláno: 5 Pro 2019 13:14

Můj šéf pronajímá od ledna krásný byt 1+1 (60m2) v Jehnicích. Třeba to někoho z vás zaujme
Sehny
Člen
#45 | Zasláno: 25 Čvc 2019 21:41 | Změnil(a): Sehny

Od 1.9. sháním nového spolubydlícího/novou spolubydlící do bytu na Mášově ulici. Jedná se o samostatný pokoj vhodný pro 1 normovaného kajakáře/kajakářku nebo 2 skromné kajakáře/kajakářky. Ale normální lidé se tu taky můžou ubytovat . Cena 7700Kč za měsíc.

Pokoj je zařízený základním vybavením pro přežití (stůl, dvojitá postel, skříň, sušák), kuchyň je taky vybavená a na bytě je samozřejmě pračka. Kromě potenciálního nového nájemce už tu bydlím jenom já. Mášova je přímo v centru, takže Česká je za rohem, zrovna tak jako Moravské náměstí, tramvajové spojení naprosto perfektní.

Více informací, fotky, osobní prohlídku poskytnu. Pokud byste o někom věděli nebo sami měli zájem, tak mě kontaktujte přes email, telefon, facebook nebo osobně na vodě
Stránka  Stránka 3 z 6:  « Předchozí  1  2  3  4  5  6  Další » 
Obecná kecárna fórum Kajak VUT / Obecná kecárna / Bydlení Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®