Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Obecná kecárna fórum Kajak VUT / Obecná kecárna /

Pod - zimní promítání

Stránka  Stránka 2 z 2:  « Předchozí  1  2  
Katka
Člen
#16 | Zasláno: 18 Říj 2013 14:47

Ahoj já můžu promítnout Norsko. Buď na dvakrát - sekci půl roku erasmu a druhou 3 týdenní autotrip nebo to smrsknout a promítnout vše najednou Fotek i zážitků je docela dost Záleží jak by to vyhovovalo nebo jak si budou posluchači přát

Šaman s Dankou můžou promítnout putování po Dunaji od pramene až do delty na ultralight katamaránu

Jako prostory bych navrhovala loděnici u Orlů v tom velkém sále. Myslím že promítání není tak náročná akce jako infoschůzka A prostoru je tam docela dost. Hlavní je asi sehnat ten projektor. Nevím kolik je židlí, ale když tak by se daly využít karimatky a pro pivo dojít do turbíny. Když bude potřeba pomoc s organizací tady nebo jinde, tak ráda pomůžu. Stačí dát vědět

Ještě jen takový návrh. Nedal by se projektor koupit z oddílových peněz nebo formou nějakého drobného přispění členů. Třeba nějaký z bazoše? Hodně z nás rádo chodí na promítání, ale každoročně je největší problém sehnat projektor a mít vlastní oddílový by mohlo organizaci celé akce usnadnit i do budoucna.

Katka
Dan
Člen
#17 | Zasláno: 18 Říj 2013 10:08

Tákže, věc se má tak, že můj vytipovaný host má mnoho práce a bude mít čas nejdřív po Vánocích. A to ještě s výsledkem nejistým (dokumenty má na 8mm filmu a promítačka je ve stavu neznámém). Zatím tedy nemohu nic přislíbit na jisto. Je to škoda, ale s tím nic nenadělám.,Věřím, že nakonec promítání bude (leden, únor, co já vím).
Hanka
Člen
#18 | Zasláno: 17 Říj 2013 20:13

Ahoj, můžu ukázat pár obrázků z Oregonu, případně z kajakářského Řecka
Romča
Člen
#19 | Zasláno: 17 Říj 2013 08:32

Ahoj, rok se s rokem sešel a zase bych ráda zorganizovala cestovaletské promítání. Místo a čas bude upřesněn později. Zatím poptávám možnost promítačky a ochotné promítače / fotografy, kteří nám povypraví kde byli a co tam viděli. Takže vím o promítání Dana, Dušana(Vláďi), Jirky Hubáčka, ale dál si přestávám být jistá kdo ještě chce promítat .... Boženko a Korsická sekce ? Eliško co trochu Jižní Ameriky ? Olie klaplo by to letos ? Pište kdo chce promítat a o čem to bude a kdo mi může pomoct v zapůjčení promítačky. Díky předem.
Stránka  Stránka 2 z 2:  « Předchozí  1  2 
Obecná kecárna fórum Kajak VUT / Obecná kecárna / Pod - zimní promítání Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®