Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Obecná kecárna fórum Kajak VUT / Obecná kecárna /

Zuby

Elisa P
Člen
#1 | Zasláno: 27 Bře 2017 10:42

Ahoj kajakari, mam prosbu. Potrebovala bych nejakeho dobrovolnika, kteremu bych udelala bilou vypln. Osetreni by probehlo tento patek v 10.00. Takze shanim nekoho s kazem nebo klidne predelam nejaky mensi amalgam na bilou. Zajemci prosim piste na fb nebo 733 386 380. Pripadne se mi hlaste na infoschuzce, dorazim tam
Elisa P
Člen
#2 | Zasláno: 29 Bře 2015 16:16

Takže zítra v 18.30 u Orlů. Kartáčky sebou!!! Všechny co doma máte, takže i ty mezizubní co nepoužíváte Doražte v hojném počtu, těšim se na vás
Jirka H
Člen
#3 | Zasláno: 24 Bře 2015 17:39

Moc se omlouvám, ale něco mi do toho vlezlo a nebudu se moct zúčastnit..
Elisa P
Člen
#4 | Zasláno: 23 Bře 2015 16:16

Akce Zoubky proběhne 30.3. podrobnější info ještě napíšu
Romča
Člen
#5 | Zasláno: 16 Bře 2015 18:19

hlasujte zde : http://doodle.com/cxkdrhdukt8tgqzm
termíny 26.3. 1.4. a 3.4 jsou vynechány kvůli jiným akcím (valná hromada, infoschůzka, odjezd na vodu)
Elisa P
Člen
#6 | Zasláno: 16 Bře 2015 17:43

Ahoj, pár z vás už se mě ptalo, jestli bych mohla udělat nějakou instruktáž, jak správně čistit zuby. Takže jsem se rozhodla, že pro zájemce udělám přednášku/praktický kurz :D. Potřebuju vědět kdy by vám to nejvíce vyhovovalo, abychom podle toho rezervovali místnost u Orlů. Hlasovací odkaz přidá Romča, hlasujte prosím během dneška a zítřka.
Obecná kecárna fórum Kajak VUT / Obecná kecárna / Zuby Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®