Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Obecná kecárna fórum Kajak VUT / Obecná kecárna /

Úterní přehrada

Stránka  Stránka 2 z 2:  « Předchozí  1  2  
Majkl
Člen
#16 | Zasláno: 1 Čvc 2019 12:41

Nebylo by praktičtější (s ohledem na čas ztracený pádlováním, doprava lodí a osob, ranní/večerní návrat, ...) to provést u loděnice na plážičce nebo nad loděnicí u skály?
Barča
Člen
#17 | Zasláno: 1 Čvc 2019 10:37

Ahoj! Já dorazím na večer pěšky i se Sárou. Už víte, v jakých místech se budete pohybovat?
Lucia
Člen
#18 | Zasláno: 1 Čvc 2019 08:28

Ja môžem aj na kajaku na prygl, ale ráno o deviatej musím vyraziť z Brna. Takže asi skôr pripadá do úvahy, že na auto naložím lode, ráno bude so mnou musieť niekto ísť a odomknúť lodenicu (aby som sa s tými loďami neviezla do Pohořelic - nepraktické ).
Hanka M
Člen
#19 | Zasláno: 1 Čvc 2019 08:03

Já bych jela z loděnice v kajaku, přespala, ale ráno bych potřebovala být do 9 v práci. Takže buď brzké ranní pádlování zpět nebo pokud by byl někdo, kdo by tu loď vzal zpět...?
honza_k
Člen
#20 | Zasláno: 30 Čvn 2019 23:37

Pro jistotu, aby se nikdo nemohl vymlouvat ze to prehledl, zakladam tema vyhrazene pro uterni vylet na prehradu.
Akce je vhodna uplne pro vsechny, zacatecniky i pokrocile, bezdetne i pro rodiny s detmi.

Zakladni plan je vyjet po praci (17:00, nebo zvladneme drive?) smer prehrada, tam si zaeskymovat, zaparit a rano se vydat opacnym smerem zpet na lodenici a odtud zpet do prace. Jsem si vsak zcela jisty ze minimalne polovine tento plan vyhovovat nebude. Ozvete se tedy kdo pojedete autem, kdo nebude prespavat a kdo potrebuje jet rano rovnou do prace (bez kajaku). Je dost lidi kteri pojedou na akci autem a mohl by se tedy najit nekdo, kdo prebytecne kajaky odveze zpet (+ by mohl dovest nektere veci).

Kajaky na eskymovani pro lidi kteri prijeli autem muzeme vzit bud na aute, nebo si je popujcujeme (zalezi na poctu lidi).

Ozvete se vcas, at vyresime logistiku.
Stránka  Stránka 2 z 2:  « Předchozí  1  2 
Obecná kecárna fórum Kajak VUT / Obecná kecárna / Úterní přehrada Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®