Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Obecná kecárna fórum Kajak VUT / Obecná kecárna /

Nabídka kajak brigády čtvrtek 15.6.

Vláďa
Člen
#1 | Zasláno: 14 Čvn 2022 15:17

Sehny
Tak že jsou na akci neznamená, že budou kajakařit Já doufám, že se mne budou bát
Sehny
Člen
#2 | Zasláno: 14 Čvn 2022 14:55

Skoro určitě? Přihlášeno je minimálně 30 dětí, tam bych nešel ...
Lucka
Člen
#3 | Zasláno: 14 Čvn 2022 14:51

Vladova nabídka zní teda mnohem dobrodružneji bohuzel své služby nenabidnu, ale zprávy budu sledovat :-P
Vláďa
Člen
#4 | Zasláno: 14 Čvn 2022 13:53

Hmmm
Čtvrtek. Káčata... Jen doplním že by jste na to nebyli sami. Na pomoc tam budu i já
Mé informace teda hovoří i o tom že tam bude i nějaký raft a kánoe a součástí je zajistit i aby se nikdo neutopil.
Kajaků možná i víc....
A možná tam budou i nějaké děti (teda skoro určitě)

Teda pokud není ve čtvrtek u Káčat více firemních akcí
Hanka M
Člen
#5 | Zasláno: 14 Čvn 2022 12:44 | Změnil(a): Hanka M

Od Míšy Černocké: Instruktor kajak na firemni akci- tento čt od 15 (16) hod, treba do 19. Areal Káčat. Jde o to, ze budete mit lidi, k dispozici asi 2 kajaky a bude treba jim ukazat, jak se do toho leze, zadelava sprajda, jak v tom sedet a drzet padlo/ padlovat. Odmena 2000,- V pripade zajmu pište přímo Míše na: 730 jedna tři jedna 901
Obecná kecárna fórum Kajak VUT / Obecná kecárna / Nabídka kajak brigády čtvrtek 15.6. Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®