Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Obecná kecárna fórum Kajak VUT / Obecná kecárna /

Zimní teoretická příprava

Honza_L
Člen
#1 | Zasláno: 16 Říj 2025 17:17

střecha
představoval bych si to až večer, třeba kolem cca 19h, ale je to na domluvě ve skupině
střecha
Člen
#2 | Zasláno: 15 Říj 2025 17:47

Pokud by se zacinalo rozumne pozde, tak bych se take pridal.
Sandy
Člen
#3 | Zasláno: 14 Říj 2025 20:53

Ahoj, my se sice nepřidáme, neb bychom to měli na večer trochu z ruky, ale videa tady té britské, opravdu velmi zkušené party, jsou určitě hodně dobré. Platím si je taky, doporučuju. Nemusíte souhlasit 100% se vším, každý máme v lecčems trochu jiný styl a názor, ale obecně mi to přijde hodně dobrý studijní materiál. Mají tam i trénování na flatu, což se dá využít i v zimě.
Honza_L
Člen
#4 | Zasláno: 14 Říj 2025 19:28 | Změnil(a): Honza_L

Diky za zajem vytvoril jsem tabulku zajmu ze ktere by melo vyjit kdy bychom se mohli schazet a jak casto. Schvalne jsem vynechal ctvrtek protoze eskymo, a patek protoze snad budem vyrazet za snehem?
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pWeTiZUJfRYEad9BRCKb5GMYwZ-MkuvYVUmKSx2EgHU/e dit?usp=drivesdk
Funkci bych videl hlavne vzdelavaci a spolecenskou:D gastru se nebranim ale videl bych to stylem kdo co donese:D

P.s. tabulku jsem oslehl od posilky, diky Maro!:D
Marek
Člen
#5 | Zasláno: 14 Říj 2025 16:50 | Změnil(a): Marek

Vypadá to zajímavě. Ta videa vypadají jako přinejmenším dobrý začátek diskuse, což by na zimní večery mohlo být fajn. Bych na takovou věc chodil. Na využití sálu na loděnici by se asi dalo domluvit,

Ohledně jídla a pití záleží nejvíc na organizátorovi, jak moc chce mít večer vzdělávací, jak moc společenský a jak moc gurmánský
radek
Člen
#6 | Zasláno: 14 Říj 2025 14:19

A co jídlo ?
Tomas Pokluda
Člen
#7 | Zasláno: 14 Říj 2025 13:01

Já bych se přidal.
Na část setkáni můžu nabídnout dům v Mokré Hoře.
Rasto
Člen
#8 | Zasláno: 14 Říj 2025 08:56

Ja by som sa pridal, čo sa týka malého počtu, poskytnem byt aj s projektorom.
Vláďa
Člen
#9 | Zasláno: 13 Říj 2025 21:44

Zní to zajímavě.
Opomenu to, že jen v infovideu mne 2 věci vysloveně praštili do očí

S místem? V rozumném počtu by asi šla domluvit loděnice. Mara pak má docela cool přenosný projektor.
V malém počtu.... Kdo obětuje byt?
Honza_L
Člen
#10 | Zasláno: 13 Říj 2025 18:44

Ahoj,

vznáším dotaz, zda by byl zájem o společnou zimní teoretickou přípravu. Mělo by se jednat o pravidelně nepravidelná setkání na základě domluvy, kde bychom si pouštěli jednotlivé kurzy z https://www.onlinewhitewater.com/.
Cílem je společně zkouknout a probrat jednotlivá témata i třeba s poznatky z praxe zkušenějších. Co jsem se díval na pár ukázek, tak ty kurzy vypadají celkem pěkně zpracované a jako vyplnění zimního času (kromě eskyma a posilky) mi to přijde jako fajn příprava. Třeba se z toho i poučíme, co můžeme trénovat dál.

Předplatné zajistím, stejně jsem se na to chtěl dívat. Problém by mohl být s prostorem, kde se společně dívat, ale řešení by se asi odvíjelo od toho, jaký by byl reálně zájem.

Tak co kdo se přidá? Pro větší úspěch bych sledování navrhoval spojit s ochutnávkami vybraných alkoholických nápojů
Obecná kecárna fórum Kajak VUT / Obecná kecárna / Zimní teoretická příprava Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®