Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Vybavení fórum Kajak VUT / Vybavení /

Bazar

Stránka  Stránka 2 z 11:  « Předchozí  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Další »  
Hana_Rz
Člen
#16 | Zasláno: 24 Říj 2023 15:09

Drazí kajakáři!
Měl by někdo zájem o mláďata pískomilů? Kamarádka se ujala 4 pískomilů, kterých se někdo zbavil u popelnice. Samice byly březí, takže nyní má krásných 12 kousků. K odběru (samozřejmě i jednotlivě) koncem listopadu v Brně. Zdarma! Ale jen někomu kdo se o ně postará, ne jako svačina pro hada.
Zn.: Pořiďte dětem zvířátko, ať se máte o co starat!
Hanka M
Člen
#17 | Zasláno: 23 Říj 2023 15:43

Marek
Zvážila bych!
Marek
Člen
#18 | Zasláno: 23 Říj 2023 14:24

Přenechám za přepis Škodu Felicii, rv. 1996, Až na rez (a tím ztíženou TP) v pořádku, Rizikové díly vyměněny, kapaliny se ztrácí jen pomalu, oddílová nálepka drží
Sehny
Člen
#19 | Zasláno: 22 Říj 2023 13:32

Neměl by někdo zájem o cca 3-4 roky starou samonafukovací karimatku Thermarest TrailLite L (vel. 196x63x3.8cm)? Starší verzi této: https://karimatky.heureka.cz/therm-a-rest-trail-lite/#prehled/ Třeba za pár stovek. Já už jsem ji celou sezonu nepoužil, tak to asi nemá cenu doma skladovat.
Hug
Člen
#20 | Zasláno: 15 Říj 2023 22:28

Ahoj. Prodavam na bazosi detsky kocarek Tako Ballila a nejake veci na Octavii I. Rafky, pricniky, aj. pokud by se vam neco hodilo, dejte vedet, tel. v inzeratech.
https://www.bazos.cz/hodnoceni.php?idmail=6907113&idphone=4617481&jmeno=Petr
Boris
Člen
#21 | Zasláno: 10 Říj 2023 20:07

Ahoj,

za nákupku predám baterky CR123A s USB-C konektorom. Pasuje napr. do čelovky Fenix HM51R (Ruby v2).
Cena: 82 Kč za kus.
Celkom: 6ks

S touto baterku čelovka svieti na plný výkon cca. 18 min., potom sa prepne na 3. stupeň (z 5). Uvádzaná kapacita je rovnaká ako na originál baterke, 2550 mWh. Jej výhoda oproti originálu je, že sa dá nabíjať mimo čelovku rovnakým káblom ako čelovka s originál baterkou. Vypadá to, že sa dá nabíjať aj v čelovke. Pre mňa záhadou je, že baterka samotná sa nedá nabíjať USB-C <==> USC-C káblom, len USB-A <==> USB-C.

Dôvod predaja, kúpil som ich viac, aby cena za kus bola výhodnejšia.
Sandy
Člen
#22 | Zasláno: 17 Srp 2023 21:31

Ahoj,

k prodeji je moje krásná růžová Queena

- Ježděná 3 sezony
- v zadní části doplněné dodatečné zpevnění výztuhy za sedačkou
- Zatěsněné a vypodložkované šrouby
- Stav je dobrý, samozřejmě spoustu škrábanců (pár hlubších, ale odpovídá stáří a drtivá většina jsou běžné škrábance), žádné prohnutí/prosezení dna, ani náznaky prasklin
- K vidění / vyzkoušení v Praze
- Cena 18 000 Kč

Jelikož očekávám dotazy na důvod prodeje, napíšu to rovnou měním za novou Queenu, abych tuto mohla prodat ještě v dobrém stavu. Co se týče tvaru a vlastností, je to naprosto skvělá loď.

Foto zde https://photos.app.goo.gl/4bowysyNEaKHyUkv7
Jirka H
Člen
#23 | Zasláno: 28 Čvn 2023 08:32

Sehny
Já bych měl zájem Sehny, hodil by se mi na občasný HO.
Sehny
Člen
#24 | Zasláno: 27 Čvn 2023 17:45

Darujeme za odvoz starší Dell monitor (asi 23 palců) s připojením na VGA/DisplayPort. Nemáme pro něj využit, ale na kancelářskou práci by měl být ok.
JanaB
Člen
#25 | Zasláno: 27 Čvn 2023 09:03 | Změnil(a): JanaB

JanaB
Vše je zabráno
JanaB
Člen
#26 | Zasláno: 26 Čvn 2023 14:37

Ahoj,
jelikož je můj návrat ke kajaku zatím v nedohlednu a vybavení zbytečně chátrá, nabízím nějakému zájemci k využití:

- dámský neopren - přebírala jsem ho od Lei - zcela zdarma, velikost cca 38
- modré a červené nosátko - úplně nové nepoužité, cena 50,-Kč/ks
- pytlíky na pádlo EG Blan - úplně nové nepoužité, cena 800,-

Pokud by se našel zájemce, pište na 777 osmšestjedna 629

Všechny vás s Bolkem zdravíme a snad někdy na viděnou!
Jana
Azamat
Člen
#27 | Zasláno: 8 Čvn 2023 12:33

Boris
zavolej prosim tri sedmicky 1926 ctyre ctyre
Azamat
Člen
#28 | Zasláno: 8 Čvn 2023 12:30

Boris
Cau, zrovna zitra jedeme do Adrspachu a po ceste asi byl bych to dobry napad, jenom nejde to nejak vyuzit electronicky?
nechal bych tobe za to pivo/cokoladu :D
Boris
Člen
#29 | Zasláno: 8 Čvn 2023 10:44

Darujem 2 lístky do Jihlavskej ZOO.
Platné do 25. 6. 2023

Skoro rok som ich mal pripnuté na chladničke a nikdy som ten výlet nenaplánoval a už ani nebudem mať čas to narýchlo spichnúť. Keď niekto rýchlo zareaguje, zajtra ich môžem nechať v lodenici a máte 3 víkendy na to sa tam vydať.
Marek
Člen
#30 | Zasláno: 5 Čvn 2023 10:55

Ondra
Brýle a šnorchl můžu půjčit, ale je třeba je otestovat, nějakou dobu nepoužité.
Stránka  Stránka 2 z 11:  « Předchozí  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Další » 
Vybavení fórum Kajak VUT / Vybavení / Bazar Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®