Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Vybavení fórum Kajak VUT / Vybavení /

Bazar

Stránka  Stránka 3 z 12:  « Předchozí  1  2  3  4  5  ...  8  9  10  11  12  Další »  
JanaB
Člen
#31 | Zasláno: 26 Čvn 2023 14:37

Ahoj,
jelikož je můj návrat ke kajaku zatím v nedohlednu a vybavení zbytečně chátrá, nabízím nějakému zájemci k využití:

- dámský neopren - přebírala jsem ho od Lei - zcela zdarma, velikost cca 38
- modré a červené nosátko - úplně nové nepoužité, cena 50,-Kč/ks
- pytlíky na pádlo EG Blan - úplně nové nepoužité, cena 800,-

Pokud by se našel zájemce, pište na 777 osmšestjedna 629

Všechny vás s Bolkem zdravíme a snad někdy na viděnou!
Jana
Azamat
Člen
#32 | Zasláno: 8 Čvn 2023 12:33

Boris
zavolej prosim tri sedmicky 1926 ctyre ctyre
Azamat
Člen
#33 | Zasláno: 8 Čvn 2023 12:30

Boris
Cau, zrovna zitra jedeme do Adrspachu a po ceste asi byl bych to dobry napad, jenom nejde to nejak vyuzit electronicky?
nechal bych tobe za to pivo/cokoladu :D
Boris
Člen
#34 | Zasláno: 8 Čvn 2023 10:44

Darujem 2 lístky do Jihlavskej ZOO.
Platné do 25. 6. 2023

Skoro rok som ich mal pripnuté na chladničke a nikdy som ten výlet nenaplánoval a už ani nebudem mať čas to narýchlo spichnúť. Keď niekto rýchlo zareaguje, zajtra ich môžem nechať v lodenici a máte 3 víkendy na to sa tam vydať.
Marek
Člen
#35 | Zasláno: 5 Čvn 2023 10:55

Ondra
Brýle a šnorchl můžu půjčit, ale je třeba je otestovat, nějakou dobu nepoužité.
Armáda
Člen
#36 | Zasláno: 5 Čvn 2023 10:15

Ondra
Já bych měl, ale musel by sis přijet do Olomouce...
Ondra
Člen
#37 | Zasláno: 31 Kvě 2023 11:18

Přátelé, neměl byste někdo na půjčení šnorchlovací set na termín 9-18.6? Brýle a šnorchl postačí, předpokládám, že ploutve 47 asi moc lidí mít nebude
Marek
Člen
#38 | Zasláno: 15 Kvě 2023 10:44

Ještě zbývá několik sazenic papriček a je právě idální doba k přesázení. Korály poněkud vyrostly, dáblové se drží malí.
Zítra kolem poledne můžu rozvézt po Brně, jinak po domluvě k vyzvednnutí.
Sehny
Člen
#39 | Zasláno: 18 Dub 2023 18:24

Daruji domácí pekárnu na chleba komukoliv, kdo ji narozdíl od nás využije.
Dáša
Člen
#40 | Zasláno: 6 Dub 2023 14:05

Oskare, my ti ji můžeme půjčit na víkend, to leží v dílně. přes týden ji ale potřebujeme, minimálně občasně. Do jakého materiálu potřebuješ. máme do plné cihly i porothermu. Volej 731 čtyřišestdva 451. Beru flašku rumu nebo whisky
Oskar
Člen
#41 | Zasláno: 6 Dub 2023 09:46

V rámci mé oblíbené víkendové kratochvíle - pozvolné rekonstrukce Hanušovické residence - by se mně hodila "vrtací korunka" do zdiva (cihly) pro vrtání děr na elektroinstalační krabice (vypínače, zásuvky).
A protože obvykle takovouhle věc si člověk koupí, pár dnů používá a pak léta leží ve sklepě, tak mně napadlo zdali někdo nemá doma nevyužitou, zachovalou, kterou by třeba rád prodal..

Kdyby nebylo jasné, o co mně jde, je to něco takového: https://www.bauhaus.cz/vrtaci-korunka-25606979

Jinak si koupím asi vlastní a pak mně bude ležet léta ve sklepě
Peťa
Člen
#42 | Zasláno: 1 Dub 2023 23:07 | Změnil(a): Peťa

Zdar,

preposilam nabidku jetych Spade lodi ♠️ z Rakouska.

Boats are all in newish condition, max 10 days on the water.

1x Joker yellow/pink
2x Queen blue/pink
1x Queen yellow/blue
1x Blackjack orange/blue
1x royal Flush yellow/red , stern squashed
2x Royal Flush 1x yellow 1x yellow/blue

Priced from 600 to 900 Euro

In Fischbachau (30 min south of Munich)

Contact Markus Stehböck
https://alpinundoutdoor.de

Treba by to nekoho zajimalo.
Dáša
Člen
#43 | Zasláno: 19 Bře 2023 07:34

Kamarádi, nemá někdo nepotřebné odrážedlo k zapůjčení?
Sehny
Člen
#44 | Zasláno: 12 Bře 2023 16:24

Prodám svoji Mazdu 5. Od výměny hagusů za nové slouží jako výborné kajakářské auto a to především na početných kajakářských akcích, kde se využije i jeho 7 místný interiér. Motor má síly dost na to aby uvezl mě spolu s Márou, Vláďou, Armádou, 3 krabicemi piva a veškerým vybavením. Narozdíl od moderních strojů není potřeba případným řidičům vysvětlovat rituál spuštění vozu, protože se startuje klíčkem a nevadí mu ani nesešlápnutá spojka. Zimní pneu jsou testované na nespočtu českých pohoří a zvládají jízdu po sněhu i ledu. Řetězy jsem nasazoval pouze jednou a to především, abych si to vyzkoušel. Zkrátka dobré kajakářské auto.

Fotky aktuálního stavu auta zde.
Mazda 5

Technické detaily: Mazda 5, r.v. 2009, nájezd 199 500 km, 2.0 benzinový motor, 107 kW, 2 sady kol i pneu (obě 2 sezony používané), parkovací senzory přední i zadní, tempomat, automatická klimatizace, 7 míst, STK do 7. 2. 2025, poslední pravidelný servis 27. 1. 2023

Cena k jednání 140 000 Kč. Moje tel. číslo 6 nula 4 šest 1 dva 7 čtyři 4.
Ondra
Člen
#45 | Zasláno: 6 Bře 2023 08:23

Ahoj Maro, já bych si vzal třeba 1-2ks těch africkejch ďáblů, na dekoraci na balkon. Já jsem zasel Jalapeňos, tak uvidím, kolik vyklíčí a mohl bych případně dát na oplátku. Pokud na to nespěcháš, vyzvednu výhledově
Stránka  Stránka 3 z 12:  « Předchozí  1  2  3  4  5  ...  8  9  10  11  12  Další » 
Vybavení fórum Kajak VUT / Vybavení / Bazar Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®