Kajak VUT
|
Hlavní stránka
|
Registrace
|
Reagovat
|
Hledat
|
Statistika
|
fórum Kajak VUT
/
Vybavení
/
Vybavení
Stránka 1 z 6:
1
2
3
4
5
6
Další »
Terda
Člen
|
Zasláno: 25 Kvě 2026 21:45
zav
Ahoj, já mám.
Aquasure +FD i +SR. Předpokládám, že chceš +FD
zav
Člen
|
Zasláno: 25 Kvě 2026 14:44
Nemate nekdo nacaty AquaSure (nebo neco podobneho na lepeni neoprenu), ktery by vam stejne vyschnul?
Lucka
Člen
|
Zasláno: 19 Kvě 2026 20:52
Marek
Co máme zkušenost, tak obvykle děti jsou schopné začít kajak zkoušet ve věku 4, nebo spíš 5 let. To je co do váhy nějakých 15-20 kilo (spodní hranice). Děti ale dost rychle rostou, na první seznámení nevadí, že je loď větší. Za mě je to ale spíš o výšce postavy a délce končetin. Aktuálně mají zájem o pádlování děti ve věku 3-8 let, ale další dorostou, a naopak si myslím, že obě tyto lodě vydrží i jako juniorské, takže mohou sloužit pěknou řádku let. Přimlouvám se pro to, ať se poptají za oddíl ve WE 4 sety, klidně kombinace 2x Axiom a 2x Dynamo, ať máme info o ceně a termínu dodání? Není úplně na co čekat.
Marek
Člen
|
Zasláno: 19 Kvě 2026 13:54
Lucka
Ráďa
Hm. Axiom jen za 19, a s lepším sezením, pěkné. Nutno ale dodat, že ze liší spodním limitem váhy jezdce, Dynamo je prý použitelné od 20kg, axiom až od 29... pro jak malé děti to dětské pádlování vlastně má být?
Ráďa
Člen
|
Zasláno: 18 Kvě 2026 10:49
Lucka
My na posledním kanále měli půjčený z WE tehle
https://www.vodacke-centrum.cz/detsky-kajak-dagger-axiom-6-9-action/p338
Eliáš si ho pochvaloval
.
Lucka
Člen
|
Zasláno: 17 Kvě 2026 14:19
|
Změnil(a): Lucka
Ahoj, jestli máme domluvené pořízení dětských kajaků, tak teď mají ve WE
dagger-dynamo-7-4-club
za 17, za kompletni set (padlo, vesta, sprajda) bychom se s oddilovou slevou vesli do 20k. Navrhuji 4 ks poridit, zdaji se mi i dost univerzalni co do velikosti (20-50 kg), realne do jakeho veku nevim. Ale s nic lepsiho jsme zatim nenasli.
pavel
Člen
|
Zasláno: 13 Dub 2026 11:57
A totok?
https://sport.bazos.cz/inzerat/217494378/detsky-kajak-axiom-80-s-prislusenstvim.php
Marek
Člen
|
Zasláno: 19 Bře 2026 16:23
Obecná rozprava byla, že nafukovačky se snadno půjčují, takže je pořizovat nemusíme. Ale v zápise to skutečně není, diskuse k položkám je silně krácená. Přestože obecný názor byl, že baraka je spíše zbytečná, závazná jsou hlasování a hlasování říká, že máme nějaké peníze vyhrazené na
nákup nebo provoz dětského vybavení a materiální podpoře tréninků (s dětmi)
Tak pokud se do té definice baraka vejde, libovolný jednatel ji může koupit.
zav
Člen
|
Zasláno: 19 Bře 2026 15:49
Lucka
Nenasel jsem zapis z VH, ale matne si vzpominam, ze jsme baraky natukli a zamitli s tim, ze baraku neni problem pujcit. Pokud si to nekdo pamatuje jinak nebo ma zapis, tak me, prosim, opravte.
Lucka
Člen
|
Zasláno: 17 Bře 2026 15:42
Narazila jsem na inzerát na baraky za 11k. Dětské kajaky se neprodávají. Jaka byla domluva ohledně nafukovacek, nechceme?
https://www.facebook.com/share/p/1GLYFaMjrP/
zav
Člen
|
Zasláno: 9 Zář 2025 10:21
posledni sance prihodit si neco do "velkoobjednavky" ...
zav
Člen
|
Zasláno: 3 Zář 2025 08:59
Ahoj, mam v planu neco kupovat ve WE + se planuje vetsi oddilovy nakup. Pokud tam mate taky neco vybrano, muzeme to spojit do jedne objednavky a pripadne se dostat na lepsi ceny. Tak jestli si vzpomenete, ze jste vlastne neco chteli, tak napiste. Deadline patek nebo pondeli - proberu s Vladou a upresnim.
pavel
Člen
|
Zasláno: 1 Zář 2025 13:54
Tos měl napsat dřív. Vzal bych skluzavku a rakev...
Marek
Člen
|
Zasláno: 31 Srp 2025 20:49
Zítra, tj. v pondělí 1. 9. 2025 budu kolem tréninku svařovat nějaké oddílové plasty. Kdo chcete, můžete vlastní plasty svařovat taky, nářadí bude k půjčení.
PajaL
Člen
|
Zasláno: 7 Čvc 2025 09:40
Díky, kluci, za tipy. Zkusila jsem (vyfénovat Ceys) a nevyšlo to, tak jsem skončila s kosmickýma botama s tesa páskou.
Stránka 1 z 6:
1
2
3
4
5
6
Další »
fórum Kajak VUT
/
Vybavení
/ Vybavení
↑
Vaše reakce
?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se
zaregistrujte
.
Organizační věci
Obecná kecárna
Vybavení
Náměty na vylepšení
Tréninky
Záchrana, bezpečnost, první pomoc
Eskymo
Posilování
Vodácké akce
MAS Akce