Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Vybavení fórum Kajak VUT / Vybavení /

Vybavení

Stránka  Stránka 1 z 5:  1  2  3  4  5  Další »  
zav
Člen
#1 | Zasláno: 9 Zář 2025 10:21

posledni sance prihodit si neco do "velkoobjednavky" ...
zav
Člen
#2 | Zasláno: 3 Zář 2025 08:59

Ahoj, mam v planu neco kupovat ve WE + se planuje vetsi oddilovy nakup. Pokud tam mate taky neco vybrano, muzeme to spojit do jedne objednavky a pripadne se dostat na lepsi ceny. Tak jestli si vzpomenete, ze jste vlastne neco chteli, tak napiste. Deadline patek nebo pondeli - proberu s Vladou a upresnim.
pavel
Člen
#3 | Zasláno: 1 Zář 2025 13:54

Tos měl napsat dřív. Vzal bych skluzavku a rakev...
Marek
Člen
#4 | Zasláno: 31 Srp 2025 20:49

Zítra, tj. v pondělí 1. 9. 2025 budu kolem tréninku svařovat nějaké oddílové plasty. Kdo chcete, můžete vlastní plasty svařovat taky, nářadí bude k půjčení.
fiurasekmartin8
Člen
#5 | Zasláno: 7 Čvc 2025 12:28

Osobní finanční půjčka s pojištěním. Jsme soukromý poskytovatel, který Vám nabízí výhodné finanční půjčky od 10 000 Kč do 90 000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou. Tato nabídka platí pro celou ČR a občany SR, Jasná a srozumitelná smlouva, jasné podmínky dostupnosti. Neváhejte nás kontaktovat, jsme k dispozici 24 hodin
E-mail: fiurasekmartin8@seznam.cz nebo přes WhatsApp +420735536375.
PajaL
Člen
#6 | Zasláno: 7 Čvc 2025 09:40

Díky, kluci, za tipy. Zkusila jsem (vyfénovat Ceys) a nevyšlo to, tak jsem skončila s kosmickýma botama s tesa páskou.
střecha
Člen
#7 | Zasláno: 30 Čvn 2025 10:10

PajaL
Asi nejlepsi zkusenosti mam s Aquasure. Ale realne cokoliv, co je na bazi Polyuretanu. Dulezite je spis to dobre odmastit a pak taky spoj zahrivat treba fenem pro lepsi vytvrzeni.
zav
Člen
#8 | Zasláno: 27 Čvn 2025 15:08

PajaL
ja jsem na svoje stare vodacke boty pouzil chemopren extrem a zatim drzi
Hug
Člen
#9 | Zasláno: 27 Čvn 2025 14:43

Ahoj, i kdyz jsem (doufam docasne) od kajaku divergoval, chteli bychom v zari na Mazury na plachetnici i s detma 3 a 5 roku. Mel by nekdo na pujceni zachranne nebo vodacke vesty s limcem pro deti o vaze do 20 kg? Potrebuji 3-4 kusy. Na odmene se domluvime. Kdyby nekdo prodaval, tak bych zvazil i koupi vest z druhe ruky.
prase
Člen
#10 | Zasláno: 26 Čvn 2025 20:54

prase
Člen
#11 | Zasláno: 26 Čvn 2025 20:48

PajaL
CEYS TRI’ACTION, k sehnání v Hornbacchu
PajaL
Člen
#12 | Zasláno: 26 Čvn 2025 18:43

Ahoj. Rozlepily se mi boty, fakt hodně a nejspíš si nestihnu koupit nové. Nějaký tip na dobré lepidlo, máte?
Maruš
Člen
#13 | Zasláno: 23 Čvn 2025 20:26

Souhlasím s Terdou i Střechou, chce to rozhodně komín přes šprajdu, trochu odolnější provedení a ty krycí prvky, no a ta noname membrána není goráčová. Ale asi na packraft, seakayak dobrý. To už bych raději šla do Palmu, který ví, co šije a jsou s ním zkušenosti. Cena je jen o kousek vyšší.
střecha
Člen
#14 | Zasláno: 23 Čvn 2025 16:20

Vypada to dost zajimave a libi se mi ten zip pres hrudnik. Jen mi to prijde jeste takove odlehcene. Asi by to chtelo jeste prekryti tech latexu a zipu, aby to vydrzelo o neco dele, takze bych si pockal na nejakou variantu na divokou vodu.
Sehny
Člen
#15 | Zasláno: 23 Čvn 2025 14:19

Terda
Jop máš pravdu. Kája jim psala a testovali to na seakajaku a zatím je velikost pouze na průměrného muže kajakáře :D. Tak třeba se časem dočkáme komínu na šprajdu a jiných velikostí
Stránka  Stránka 1 z 5:  1  2  3  4  5  Další » 
Vybavení fórum Kajak VUT / Vybavení / Vybavení Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®