Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Vybavení fórum Kajak VUT / Vybavení /

Vybavení

Stránka  Stránka 1 z 4:  1  2  3  4  Další »  
Kamča
Člen
#1 | Zasláno: 20 Čvc 2024 09:35

Ahoj chci se ještě zeptat máte zkušenosti z vestou z Decathlonu. Je dostačující na jezera a později na řeky sjízdnosti 1. Děkuji za odpověď.
Kamča
Člen
#2 | Zasláno: 25 Čvn 2024 20:29

Sandy
Děkuji Sandy a Majkle.
Nakonec jsme pořídili Aqua Marinu Steam. S tím, že jsem zatím na tom byli na Brněnské přehradě.
Já jsem padler co má rád klidnou vodu. Se sjížděním řek nemám zkušenosti. Můj partner úplný začátečník.
Ten jezdí na paddleboardu. Ano, chystáme se do Norska, kde bychom ho využili. Ovšem nedokážu si představit, co tam bude. Kdyby jste měli tipy na klidnou vodu v Norsku. Možná se zeptám ještě na jeden dotaz, jaké jste byli vybavení co se týče oblečení. Děkuji za jakékoliv připomínky.
Sandy
Člen
#3 | Zasláno: 13 Čvn 2024 18:25 | Změnil(a): Sandy

Jen k tomu ještě dodám, že pokud do Norska, a chtěli byste pádlovat i ve fjordech, tak tam ta voda umí téct hodně slušně a silně my to párkrát otestovali, a jednou jsme se málem nedostali zpět k autu, byl to extrémně soustavný asi 1km (možná víc) traverz v silném proudu. A tam nechceš mít loď, ve které jsi nestabilní bez ohledu na typ. My teda zrovna v tomto případě byli na creekovkách
A ještě edit: ještě mi Aleš připomněl, že v těch Drážďanech v tom bazénu mají i protiproud, který na požádání zapnou a to je super. A prý jsme tam zkoušeli i ten doublekajak.
Majkl
Člen
#4 | Zasláno: 13 Čvn 2024 14:52

Určitě pučit a vyzkoušet. Já mám teda zkušenost jen s jednomístnýma - na Ploučnici sem byl se Safari, a na Vrbném jsem jezdil ve všech packraftech (=kajacích) RobFin. Jo a vlastně spodek Vrbného sem sjezdil i na tom Safari a šlo to kupodivu dobře.
Takže jestli na to máte dost času tak omrknout i pujčovny a zkusit různé typy přímo na vodě kterou s tím plánujete jezdit (teda jen netekoucí? ). Já bych loď v které sem neseděl na vodě nekoupil - to je jak kupovat boty po internetu .
Sandy
Člen
#5 | Zasláno: 12 Čvn 2024 13:27

Kamča
Pokud máš možnost, je to určitě lepší. My jsme testovali a kupovali v Globetrotter Dresden, to je obrovský několikapatrový outdoorový obchod, kde na jednom patře s loděma mají i bazén na zkoušení (najdi fotky na google mapách, tam to je vidět). Nedá se tam teda vyzkoušet všechno co prodávají (třeba ten double kajak se myslím zkusit nedal, ale singl kajak stejného typu ano a podle toho jsme se rozhodli), ale představu si uděláš. A taky se staví dobře k reklamacím. Ten Itiwit (singl kajak) jsme testovali v Praze na Hostivařské přehradě, tuším, že to tam měl na zkoušení Decathlon (už si přesně nepamatuju), ale to počítám budou mít testovací místa i jinde.
Kamča
Člen
#6 | Zasláno: 12 Čvn 2024 12:37

Sandy
Tak to je škoda, že jsem se neozvala dřív, díky za radu. Takže před nákupem, nějakým způsobem vyzkoušet vratkost. Nechat si kajak nafouknout a vlézt si do něj a vyzkoušet si ho.
Sandy
Člen
#7 | Zasláno: 12 Čvn 2024 10:35 | Změnil(a): Sandy

Kamča
Ahoj, my jsme měli Gumotex Swing 2, byli jsme s tím párkrát na moři i ve vlnách, na řece typu Vltava / Sázava a bylo to fajn. Zrovna před pár týdny jsme ho prodali. Zkoušeli jsme ještě Itiwit (model si nepamatuju), a ten byl šíleně vratký. Zkoušeli jsme před nákupem (to ještě než jsme začali jezdit na plasťácích) i pár jiných, a ten Gumotex se nám líbil nejvíc, jak stabilitou, tak obratností. Ale to už cca 6-7 let, možná že od té doby budou na trhu i jiné lepší.
Kamča
Člen
#8 | Zasláno: 12 Čvn 2024 09:38

Ahoj, chci se zeptat s partnerem přemýšlíme o nafukovacím dvojkajaku do Norska na dovolenou nebo na jakékoliv rakouské jezero, doporučili byste jaký je nejlepší. Děkuji
Maruš
Člen
#9 | Zasláno: 6 Kvě 2024 07:42

Tony
Ahoj Tony, zrcadlo je moje (je z Dagerru z malé zelené Víly, co má teď Hanička), dala jsem ho tam k dispozici, tak ho klidně využij
Boris
Člen
#10 | Zasláno: 4 Kvě 2024 12:15

Nepôjde niekto s kľúčami okolo lodenice (klec+sklep)? Potreboval by som pádlo 200-204cm a vestu z požičovne na pondelok ráno. Bude stačiť, keď to presuniete k lodiam. Prinajmenšom pádlo, vesta možno bude na sušáku v lodenici.
Tony
Člen
#11 | Zasláno: 1 Kvě 2024 18:21

Ahoj, na loděnici leží v regálu zrcadlo, vypadá že je z dagger lodi. Má ho tam někdo odložené, nebo je možné jej za proviant, nebo finanční obnos směnit? Připadne kdo ví koho je, dejte prosím kontakt, díky.
Lucka
Člen
#12 | Zasláno: 11 Dub 2022 16:46

Korona doba byla zlá, nesrazily se vám třeba někomu suché kalhoty? Ideálně dámské M?
Hanka M
Člen
#13 | Zasláno: 23 Úno 2022 21:30

Oskar
Oskare, myslím, že máme ještě ve sklepě follow me. Nevím v jakém stavu, overim, půjčit případně určitě.Tyč nemáme.
Oskar
Člen
#14 | Zasláno: 23 Úno 2022 14:14

Ahoj Kajakáři kamarádi. Neměli by jste někdo na krátkodobé půjčení tažnou tyč na dětské kolo? Takové to udělátko, jak malé dětské kolo připojit za velké dospělácké.. Nejméně na termín 4-13.3. Tekutá (či jiná) odměna jistá!
prase
Člen
#15 | Zasláno: 1 Zář 2021 08:59

Pro ty, kreří nemají pojištění, by mohlo být zajímavé
https://www.alpenverein.cz/clanky/nabidka-sportbonus-sleva-clenskych-poplatku-ve-vysi -cca-75
Stránka  Stránka 1 z 4:  1  2  3  4  Další » 
Vybavení fórum Kajak VUT / Vybavení / Vybavení Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®