Kajak VUT
|
Hlavní stránka
|
Registrace
|
Reagovat
|
Hledat
|
Statistika
|
fórum Kajak VUT
/
Vybavení
/
Vybavení
Stránka 2 z 4:
« Předchozí
1
2
3
4
Další »
Majkl
Člen
|
Zasláno: 30 Čvn 2021 13:30
Mám čerstvě načatý Aquasure (lepidlo na vodácké neopreny, bundy, apod. ...). Nabízím ho kdyby chtěl někdo před OLV Sočou na poslední chvíli poladit a opravit svoje vybavení (i přes zamotání a mrazničku nevydrží dlouho otevřený)
.
Lukas
Člen
|
Zasláno: 4 Pro 2020 09:08
Taky celou dobu kajakování mám celotělový. Výhody jsou asi jasné - máš kryté ruce a ramena, je v něm větší teplo. Nevýhody - svlékání a oblékání kvůli čurání je pruda (pokud nemáš zip ve správných místech) a hodně lidí tvrdí, že omezuje v pohybu ruce. To záleží na více faktorech, zejména na tloušťce neoprenu (přes tloušťku 3/2 určitě nechodit) a na kvalitě neoprenu. Kvalitnější (pružnější) bývají dražší, ale na úplně špatný mezi celotělovými asi nenarazíš, zato mezi Longjohny se to stát může. Já jezdím bez vodácké bundy, mám kvalitní neopren, do kterého se voda nedostane ani při eskymování a jsem spokojený. Samozřejmě mě trochu omezuje proti tomu, když jsem v tričku, ale nepatrně. Proti vestě je to o ničem.
Terda
Člen
|
Zasláno: 3 Pro 2020 23:19
Digi
Ahoj, já mám celotělový surfařský. Jedinná nevýhodu vidím v tom, že pod něj nedám tolik mikin jako pod suchou bundu. Ale na teplejší dny je úplně super!
Digi
Člen
|
Zasláno: 3 Pro 2020 23:04
Ahoj všem
Mám dotaz k neoprenu. Vím, že na kajak se používá ten bez rukávů, můj dotaz zní, jestli někdo má celotělový? Jsou tam nějaké zásadní nevýhody?
Díky za podněty
radim
Člen
|
Zasláno: 30 Čvn 2020 11:11
Jirka H
Ahoj,diky moc.nevim jestli t nekpho zitra zastihnu.tyztak pak pri odjezdu ma socu
Jirka H
Člen
|
Zasláno: 30 Čvn 2020 00:48
radim
Máš to na stole v loděnici vlevo pod nástěnkou. Dvě různý tloušťky. Pokud zbyde, tak přebytky můžeš vrátit na stejné místo.
Jirka H
Člen
|
Zasláno: 26 Čvn 2020 00:48
radim
Už to mám nachystané, celý příští týden jsem volný jako pták, zítra jdu do práce odevzdat kartičku
Domluvíme se na messengeru
radim
Člen
|
Zasláno: 25 Čvn 2020 16:26
Jirka H
nebo bych se pro to někdy stavil. příštý týden jsem celý v brně. kde se pohybuješ přes den/večer?
Jirka H
Člen
|
Zasláno: 25 Čvn 2020 15:38
radim
Já mám. Mohu nechat v dohledné době na stole na loděnici ;)
radim
Člen
|
Zasláno: 25 Čvn 2020 15:05
ahoj,
potřebuji si orpavit pár děr na neoprenu. nemáte prosím někdo nějaké kousky, které by se daly použít jako záplaty?
Oskar
Člen
|
Zasláno: 16 Čvn 2020 13:05
radim
: potřebuju průměr 9,5; ty tenčí by to nevydržely - je to takový ten velký rodinný stan
Ondra
: dík za tip, zatím ještě počkám zda se někdo z kamarádů kajakářů neozve, pak možná zkusím tu Gemmu.
radim
Člen
|
Zasláno: 15 Čvn 2020 17:30
Oskar
ahoj, mám pruty, průměr prutu je 8mm, průměr trubky kterou se pruty spolují je 9,2, pokud ti to pomůže, přivezu ti to. dyžtak volej 732 osm nula dva 111
Ondra
Člen
|
Zasláno: 15 Čvn 2020 15:50
Oskare, zkus Gemmu na Nových Sadech, tam by meli mít i jednotlivé tyčky (možná i segmenty)...
Oskar
Člen
|
Zasláno: 15 Čvn 2020 14:00
Sháním tyčku ke stanu - nemáte někdo přebytečnou?
stačí mi jedna
laminátová tyčka, průměr prutu 9,5mm, délka (včetně ocelové násadky) 534mm
(Stala se nám loni nemilá, leč běžná věc, že se nám nalomila tyčka (laminátový prut) u našeho stanu. Vím že se dá koupit nová, ale prvně se zeptám zde, zda někdo nedisponuje nějakou plonkovou, např. jako zbytek po vyhozeném stanu nebo nadbytek z opravné sady co se prodávají (co jsem našel tak je tam 6 tyček, a já potřebuju jedinou))
Lukas
Člen
|
Zasláno: 21 Srp 2019 11:02
Nechce se někdo zbavit zadarmo či za symbolickou cenu starého pádla - obroušené, s vodou uvnitř atp. Požádal mne kolega, je to na srub pro rekreaci dětí. Kdyžtak se ozvěte na 776 osmtřitři 732.
Stránka 2 z 4:
« Předchozí
1
2
3
4
Další »
fórum Kajak VUT
/
Vybavení
/ Vybavení
↑
Vaše reakce
?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se
zaregistrujte
.
Organizační věci
Obecná kecárna
Vybavení
Náměty na vylepšení
Tréninky
Záchrana, bezpečnost, první pomoc
Eskymo
Posilování
Vodácké akce
MAS Akce