Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Vybavení fórum Kajak VUT / Vybavení /

Vybavení

Stránka  Stránka 3 z 4:  « Předchozí  1  2  3  4  Další »  
Maruš
Člen
#31 | Zasláno: 12 Srp 2019 14:05

Lukas
Já bych poprosila Luky, díky!
Lukas
Člen
#32 | Zasláno: 12 Srp 2019 09:56

Budu si nechávat dělat I-nosníky (svislé tyče uprostřed příčníku) na převážení kajaků na střeše. Pro tři a více kajaků je to ideální řešení. Nakreslím si to, nechám to u zámečníka vyrobit a žárově pozinkovat. Chce se někdo přidat a také si je nechat vyrobit na míru? Cenu předpokládám do cca 500 Kč/2 nosníky. V případě zájmu mne kontaktujte na 776 osmtřitři 732.
Sehny
Člen
#33 | Zasláno: 9 Srp 2019 15:05

Neměl by někdo na půjčení lehký stan pro jednu osobu? Pokud možno něco do větru a deště
Majkl
Člen
#34 | Zasláno: 9 Čvn 2017 23:35

Kdyby někdo toužil po vlastní neobvyklé lodi tak Vodák Sport má teď vcelku slevy
Lucka
Člen
#35 | Zasláno: 10 Kvě 2017 14:40

Zdeňka
Zdeni tak mají prý teď jen růžové, tak kdybys měla cestu, tak prosím jeden. Modré jsou prý objednané, ale bůhví kdy dorazí.
Hanka M
Člen
#36 | Zasláno: 10 Kvě 2017 08:56

Kajakářky, nezbavuje se někdo staršího, ale použitelného oblečení (neopren,bunda) ve vel. XS popř. S., čistě náhodou...? Díky! ;)
Lucka
Člen
#37 | Zasláno: 10 Kvě 2017 08:41

Zdeňka
Zdeni nespěchám, to bys byla úplně nejhodnější Ano prosím pokud možno modrý, jinak klidně žlutý, a raději hned 2. Děkuji
Zdeňka
Člen
#38 | Zasláno: 10 Kvě 2017 06:32

Já jsem na Bratislavské jako doma , takže spíš otázka jak to předat, jestli má to spěcháš. Chceš ten modrý velký plastový?
Lucka
Člen
#39 | Zasláno: 9 Kvě 2017 22:59

Zdeňka
Jéé díky, to vypadá jako on za těch 90. Kdyby měl někdo cestu, dejte vědět, jinak seberu odvahu a vyrazím tam
Zdeňka
Člen
#40 | Zasláno: 9 Kvě 2017 21:26

Takový jsem viděla ve Voda sportu na Bratislavské. Já mám ale raději ten festovnejší co stojí 200 Kč, ale nepadá.
Lucka
Člen
#41 | Zasláno: 8 Kvě 2017 14:25

Nevíte někdo prosím, kde sehnat takový ten velký, kulatý, plastový kolíček na nos? Za mě je jediný použitelný a nějak se mi zatoulal . Vypadá takto (snad to jde vidět): http://arielle.rajce.idnes.cz/Eskymo_Labska_-_22._2._17/#P1320190.jpg Jednu dobu ho prodávali v HIKU, ale už ho nemají.
zav
Člen
#42 | Zasláno: 13 Čvc 2016 11:14

Lucka
Myslim, ze mam nejake nacate v lednicce, ale uz je tam hooodne dlouho. Vecer se podivam (kdyz si vzpomenu )
Lucka
Člen
#43 | Zasláno: 13 Čvc 2016 11:04

Nemáte prosím někdo načaté lepidlo na šprajdu? Mám jen mini díru a přijde mi zbytečné kupovat a načínat nové. Nebo není více nešťastníků s děravým materiálem, že bychom to spojili?
střecha
Člen
#44 | Zasláno: 13 Čvn 2016 23:42

Mám tu kevlarovou NoName uz asi pet nebo sest let a zatim zadny problem. Jen mam mensi velikost na vanhovku a tam je docela problem to nandat na vetsi lode.

Bohuzel jsem si ji jednou dobre nepohlidal a kvuli prevazeni spolecne s kolem v kufru mam v ni par der....bohuzel kevlar neni az ke kominu Jinak se na ni muzes podivat na lodenici...mam ji na lodi.
Elisa P
Člen
#45 | Zasláno: 13 Čvn 2016 16:07

Já jsem měla NoName a měla jsem problém, že mi pak ze Zetka padala a když jsem kupovala novou, tak od NoName mě odrazovali. Momentálně mám Palayboater ProTeam a paráda.
Stránka  Stránka 3 z 4:  « Předchozí  1  2  3  4  Další » 
Vybavení fórum Kajak VUT / Vybavení / Vybavení Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®