Kajak VUT
|
Hlavní stránka
|
Registrace
|
Reagovat
|
Hledat
|
Statistika
|
fórum Kajak VUT
/
Vybavení
/
Noah náhradní díly
Stránka 1 z 2:
1
2
Další »
Oskar
Člen
|
Zasláno: 15 Bře 2016 15:54
Tak Eda dnes vyzvednul "zásilku", je tu možnost že by to o víkendu dovezl na Kubíčkovu svatbu do Poličky, kde by se to přeložilo do aut jedoucích do brna
Pokud by se to všechno nechtělo vejít, kdo z vás na to hodně spěchá, případně kdo naopak klidně počká?
Janča
Člen
|
Zasláno: 10 Bře 2016 14:58
Díky za organizaci, Oskare
Oskar
Člen
|
Zasláno: 10 Bře 2016 13:45
Tak pokud vše klapne (a já nevím proč by nemělo) tak díly vyzvedne v úterý Eda, do Brna budou dopraveny při další vhodné příležitosti. Tak držte palce!
PS: kdo na to extra spěchá, dejte mi vědět a zkusím Vám to do brna dostat "prioritně" (pokud se to Katce nevleze do auta naráz...)
střecha
Člen
|
Zasláno: 8 Bře 2016 12:24
Jedu ted na vikend domu, takze po D1 pojedu tam i zpet. Spis by me zajimalo v kolik hodin vecer to lze vyzvednout? Kdyz by se mi podarilo vyrazit rovnou z prace, tak bych tam mohl byt tak mezi sestou a sedmou.
Jeste jedna otazka: kolik toho bude, aby se mi to vsechno veslo do auta.
Oskar
Člen
|
Zasláno: 8 Bře 2016 10:35
|
Změnil(a): Oskar
Tak objednávka se už kompletuje, teď řešíme dopravu. Nemáte někdo cestu po D1 a čas se stavit ve Zruči nad Sázavou?
Na českou poštu je to dost velký balík (sedačky jsou neskladné) a vyšlo by to tedy dost draho... To raději přispějeme někomu na benál, pokud by jel kolem...
Záložní varianta je že z noahu někdo pojede do Brna o víkendu 19-20.3 a mohl by to sem dopravit.
Oskar
Člen
|
Zasláno: 3 Bře 2016 14:20
|
Ahoj. Uznávám už to dost trvá, ale je to na dobré cestě. Ještě ladíme poslední detaily a příští týden by to měli mít pokupě. Ještě záleží zda to pujde poštou nebo pro to někdo pojede, ale veřím že do dvou týdnů to už bude v Brně k dispozici.
Tak snad to klapne
Janča
Člen
|
Zasláno: 2 Bře 2016 08:08
Oskare, jak to vypadá s objednávkou?
Oskar
Člen
|
Zasláno: 22 Pro 2015 13:16
Tak lze dodat jak sedačku neoříznutou, tak včetně šroubů a kolejnice. Prosím zájemce specifikovat v emailu. Díky
Oskar
Člen
|
Zasláno: 16 Pro 2015 20:03
|
SIM
: myslíš asi u sedačky, že? Mohu se zkusit zeptat.
SIM
Člen
|
Zasláno: 16 Pro 2015 17:53
Zdar! Je cena včetně hliníkových kolejnic a šroubů? Děkuji Šimon
Oskar
Člen
|
Zasláno: 15 Pro 2015 13:06
|
omluvám se že to tak trvalo, tady je cenová nabídka z noah:
sedačka - kus 900 Kč
pěnové opěrky nohou Ascento - /nejedná se o výztuž přední paluby/ 400 Kč
pěnové opěrky Machito - pokud tam nejdou z Ascenta, což myslím, že ne, tak je k dispozici zatím nemáme, forma na Machito se bude předělávat.
kajak Cyborg - původní cena 13900 Kč, pro nás za 12 000 Kč
----
prosil bych zájemce o závaznou objednávku na email noahdily@martynek.net
do 3.1.2016
ještě nevím jak to bude s dopravou (pokud katka pojede pro loď, mohla by to vzít všechno, což?)
Juraj
Člen
|
Zasláno: 6 Říj 2015 09:12
Oskar
jo myslím šprajcy
Oskar
Člen
|
Zasláno: 6 Říj 2015 08:49
ok, uzavírám a na soupisce mám:
sedačka: oddíl, Masák(nemusí být ořezaná), Juraj
které pěny Juraji? Předpokládám že myslíš šprajcy...
šprajcy Ascento: Střecha
šprajcy Machito: Janča
loď Kyborg: Edík
dnes pošlu dotaz
Janča
Člen
|
Zasláno: 5 Říj 2015 15:05
Já bych potřebovala šprajcy na nohy (myslím, že se tomu říká zrcadla a nevím, jestli je to totéž, co vaše zmiňované pěny) do svého zděděného Machita, neboť mám přecejen trochu kratší nožičky než bratr.
Šlo by to, Oskare? Díík
Karel Masák
Člen
|
Zasláno: 5 Říj 2015 10:58
Ja se možná již hlásil ale.. Chtěl bych sedačku. Nemusí být ořezaná. Prdel mám velkou jako průměrna oddílová řiť (odborný výraz). :-P
Stránka 1 z 2:
1
2
Další »
fórum Kajak VUT
/
Vybavení
/ Noah náhradní díly
↑
Vaše reakce
?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se
zaregistrujte
.
Organizační věci
Obecná kecárna
Vybavení
Náměty na vylepšení
Tréninky
Záchrana, bezpečnost, první pomoc
Eskymo
Posilování
Vodácké akce
MAS Akce