Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Náměty na vylepšení fórum Kajak VUT / Náměty na vylepšení /

Nový vzhled webu

Sehny
Člen
#1 | Zasláno: 21 Zář 2013 15:19

Mě osobně se nelíbí ta barevná kombinace, ale to možná bude tím, že na mojem displeji nevypadá dobře nic...

A jakou to má mít ve výsledku šířku? Ten návrh mám totiž skoro přes celou obrazovku.
malta
Člen
#2 | Zasláno: 20 Zář 2013 17:01

jak se na to porad tak divam, vubec bych se nebal tam dat tu modrou z loga. a tu cervenou pak pouzit treba na hover
malta
Člen
#3 | Zasláno: 20 Zář 2013 15:31

tak urcite je to krok vpred.. ale.. ten tyrkys trochu taha oci a verzalky bych do menu taky nedaval. kajaky, jak uz bylo zmineno, vymenit, posunout a hlavne otocit. clovek ma pocit, jak kdyby sedel na koni obracene pokud je to 1:1, tak rozhodne zmensit pismo. pokud mas na celem textu tucny rez, cim chces zvyraznovat? kvuli zmene sirky prece neni potreba delat neco cele znova. a pridat nad menici se obrazek jeden pruhledny png taky neni nic sloziteho
Oskar
Člen
#4 | Zasláno: 20 Zář 2013 09:55 | Změnil(a): Oskar

souhlasím: vzhledem k historii oddílu, jsem pro to používat nákresy lodí z Vaňhovy tvorby..
Tamarka
Člen
#5 | Zasláno: 20 Zář 2013 08:03

Ahoj, je fajn, že se staráte o nové strány, díky!
Mě tam teda ty kajaky taky trochu vadí.. nemohly by tam být aspoň nějaké vaňhovky a ne tato loď?
Vláďa Dušan
Člen
#6 | Zasláno: 19 Zář 2013 22:14

No, Tony to možná zvládne, ale jde třeba o to, že ty tečky nahoře překrývají obrázek, to je asi největší oříšek. Zásadní přeprogramování se nechystá, ale protože se mění vzhled a hlavně šířka webu, musí se to udělat celé znova. Diskuzní fórum už nové máme, tak snad už tam nebude moc věcí navíc. Víc na infoschůzce.
rimmer
Člen
#7 | Zasláno: 19 Zář 2013 21:57

Zdar borci,

vypadá to zajímavě, na první dobrou super. Při drobnějším pohledu mi trochec vadí ten kajak vpravo v toku textu.

Co čekáváte od programátora? Pouze změnu vzhledu a stále to poběží na současném systému nebo nějaké zásadní přeprogramování nějakých částí?

Možná bych mohl s něčím pomoci...
Vláďa Dušan
Člen
#8 | Zasláno: 19 Zář 2013 18:43

Jak by mohl vypadat nový web Kajaku VUT:
http://zavodkraz.cz/ostatni/kajak2.jpg

Pracujeme na tom s Tonym, návrh byl předběžně schválen. Pokud máte cokoliv, co byste chtěli na nový web přidat, pište.
Sháníme dobrého programátora! Tony si není jist, zda to zvládne
Jinak - pod tečkama se budou střídat obrázky jako dosud
Pozadí bude taky tematické - na hl. stránce jsou ty kajaky, u diskuze třeba piva a kajaky, nebo ksichty lidí, mapa řek, bude to pestré

Bavit se o tom asi budeme na infoschůzce.
Náměty na vylepšení fórum Kajak VUT / Náměty na vylepšení / Nový vzhled webu Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®