Kajak VUT
|
Hlavní stránka
|
Registrace
|
Reagovat
|
Hledat
|
Statistika
|
fórum Kajak VUT
/
Náměty na vylepšení
/
RSS
Stránka 1 z 3:
1
2
3
Další »
Hasan
Člen
|
Zasláno: 10 Lis 2015 12:47
Marek
Ano, už to mám skoro připravené k nasazení. Jak se špatně zobrazovalo pořadí příspěvků, tak tam byla chybka v originálním skriptu, kterou už jsem opravil, takže se bude správně generovat odkaz na poslední (v našem případně první #1) příspěvek a tím pádem to použiju i pro GUID. Až to aktualizuju, dám vědět a můžete vyzkoušet.
Marek
Člen
|
Zasláno: 10 Lis 2015 10:02
Hasane
nemohl bys dát do guid a případně ostatních odkazů kotvu na msg (
http://forum.kajak-vut.com/index.php?action=vthread&forum=5&topic=242#msg15559
), zdá se, že je to odstraní poslední zdroj problémů s rss
Hasan
Člen
|
Zasláno: 26 Říj 2015 11:30
|
Změnil(a): Hasan
A nefiltruje ti to nějak již přečtené topicky? V topicu je sice nový příspěvek, ale id topicku je pořád stejný. Mě třeba Outlook zobrazuje všechny topicky jako přečtené, ikdyž je tam nová zpráva (a ty zobrazuje v pořádku). Akorát právě to úterý tam chybělo a tak se to zobrazilo jako nepřečtené. Což je nápadná shoda s tvým pozorováním.
Čili GUID je stejný pro dva různý příspěvky v topicku a stím je možná problém. Není tam totiž link na poslední message ale na začátek topicku.
Mira
Člen
|
Zasláno: 26 Říj 2015 11:20
Hasan
toz za cely vikend se mi do ctecky procpal jen jeden feed od Makovce v uternim vlaknu
toz uz nevim .. zkusim jeste jinaciho klienta
Mira
Člen
|
Zasláno: 23 Říj 2015 13:01
Toz .. rano jsem mel hromadu notifikaci i na stare prispevky ( pres 20) ..ale zase v prubehu dne , nic noveho se neukaze
(tak jsme zvedav co ukaze pondeli .. trabe to nacita jen o pulnoci :D )
btw .. odebrano, pridano .. cas na 2 min , refresh )
Lucka
Člen
|
Zasláno: 23 Říj 2015 10:58
Hasan
Jsem říkala, že zkusím prvně jiný reader, páč to nemusí být vůbec problém tady. Neboj, já se určitě ozvu
Hasan
Člen
|
Zasláno: 23 Říj 2015 10:46
Lucka
Lucko, určitě ti Android nehlásí: "Nastala nějaká chyba". Takže pokud napíšeš co přesně je za problém, dá se pohledat řešení. Jinak bohužel
Lucka
Člen
|
Zasláno: 23 Říj 2015 09:52
Update: Outlook už mi běží, ale Android mi hlásí nějakou chybu - RSS z hlavní stránky mi jede, ale z fóra se mu nechce (zkusím pak ještě jiný reader). Kdyby někdo měl nějaký osvědčený na Android, dejte vědět.
Zase ale kdyby to šlapalo, jak má, tak přijdu o svoji oblíbenou činnost - refreshování :-P.
KáBul
Člen
|
Zasláno: 23 Říj 2015 09:21
|
Změnil(a): KáBul
pam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P **spam :P *
SPAM
Hasan
Člen
|
Zasláno: 22 Říj 2015 16:30
Tak už by to mělo být validní RSS a je přidán i autor příspěvku. Můžete se vesele pustit do dalšího kola zkoušení, já du na trenál
Hasan
Člen
|
Zasláno: 22 Říj 2015 16:16
Test dnes
Hasan
Člen
|
Zasláno: 22 Říj 2015 15:14
Marek
Jj, koukal jsem na to. Opravím to, jak bude čas.
Marek
Člen
|
Zasláno: 22 Říj 2015 14:43
tak s tím datem určitě, je to formát RSS 1.0, jinak s hlavičkama jsem se unáhlil, ještě Content-Type je text/xml , lepší by asi bylo application/rss+xml
Hasan
Člen
|
Zasláno: 22 Říj 2015 12:36
|
Změnil(a): Hasan
Marek
No tak to bude spíš tím nevalidním lastBuildDate, protože stejnej problém byl u toho Last-Modified. RFC totiž vyžaduje přesnej formát, což asi předtím nebylo třeba a ten script je už trochu staršího data (ale poslední dostupný). Tož já to ještě ve volné chvíli opravím.
Přibude i autor příspěvku, ale jelikož tag <author> (ani <dc:creator>) nezobrazují všechny čtečky, např. Mozilla, tak to tam připlácnu nad text příspěvku.
Marek
Člen
|
Zasláno: 22 Říj 2015 12:15
Hasane, díky za opravu Last Modified a vysvětlení dvojité cache control, hlavičky se tedy zdají v pořádku. Proč to některým zlobí nevím, možností už moc nezbývá, buďto je to tím TTL, nebo
ne zcela validním RSS
.
Stránka 1 z 3:
1
2
3
Další »
fórum Kajak VUT
/
Náměty na vylepšení
/ RSS
↑
Vaše reakce
?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se
zaregistrujte
.
Organizační věci
Obecná kecárna
Vybavení
Náměty na vylepšení
Tréninky
Záchrana, bezpečnost, první pomoc
Eskymo
Posilování
Vodácké akce
MAS Akce