Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Tréninky fórum Kajak VUT / Tréninky /

Úterý

Stránka  Stránka 95 z 100:  « Předchozí  1  ...  94  95  96  ...  100  Další »  
malta
Člen
#1,411 | Zasláno: 25 Čvn 2013 15:11

Boženka: no tak velky Carlo tvrdi, ze to mosi byt vyhlasene krajskym mestem a ne akorat na webu hydro ustavu.
ale treba keca
Boženka
Člen
#1,412 | Zasláno: 25 Čvn 2013 15:02

malta
a co chceš vědět krom grafu? http://www.pmo.cz/portal/sap/cz/index.htm
Boženka
Člen
#1,413 | Zasláno: 25 Čvn 2013 15:02

tak já teda přijedu na půl 6 a budu počítat se suchým tréninkem?
malta
Člen
#1,414 | Zasláno: 25 Čvn 2013 15:01

juraj:a je to oficialni? respektive kde sa vyhlasuje? nemyslim graf.. ten vidim
ale tece to pekne. sem sa byl podivat na porici
zbyna
Člen
#1,415 | Zasláno: 25 Čvn 2013 14:53

Juraj
jupí, že by přišel čas pro lemury
Juraj
Člen
#1,416 | Zasláno: 25 Čvn 2013 13:36

Nooo, tak zatím to vypadá zajímavě, na Svratce je SPA 2, takže pokud to vydrží, tak zřejmě trénink odpadne, respektive část na vodě
Boženka
Člen
#1,417 | Zasláno: 25 Čvn 2013 13:07

17 plus je super čas! paráda
Juraj
Člen
#1,418 | Zasláno: 25 Čvn 2013 10:49

kripel no...
Hasan
Člen
#1,419 | Zasláno: 25 Čvn 2013 10:37

"Opožděný Juraj"
Juraj
Člen
#1,420 | Zasláno: 25 Čvn 2013 10:25

zdar, dnešní trénink bude od 17:00+-, spíš plus než mínus
Vláďa Dušan
Člen
#1,421 | Zasláno: 25 Čvn 2013 09:37 | Změnil(a): Vláďa Dušan

A nazdar, tak svratka u Poříčí na 2.SPA
Jinak dlužím zápis z minulého tréninku, kterým mně pověřiil prof. Karel Masák:
Takže co bylo před týdnem: vedra jaxviňa slibovala opravdu supr trénink na Svratce. Kajakáři se trousili postupně a někteří něvěděli, že trénink je až o půl šesté. Proto se na Turbíně shromažďovaly nejrůznější osoby a popíjely drinky ještě před zahájením tréninku. Když si pak někteří objednávali Pádlera, pinglica tvrdila, že už je to starý a trapný, ale roztočila ho. Rozcvičku si nepamatuju, ale určitě jsme se nějakým způsobem hýbali. Někoho jsem pak zlil zahradní hadicí co je vedle sprchy a šlos e na vodu. Tam pak trenér Masák sliboval vodní radovánky a proto jsme zamířili direkt na houpačku na dolní části řeky. Snad všichni vyzkoušeli padat do vody z houpačky na nejrůznější způsoby – ve dvou, na kajaku nebo zadkem napřed, aby si roztrhali nárazem o vodní hladinu celé kraťasy Samotný kouč nám pak ukázal jak se sjíždí WW5ka, když se pustil z okraje cyklostezky rovnou do křoví místo do řeky. Jakmile se blížil opožděný Juraj, zlikvidovali jsme ho mocným útokem několika lodí. Následovalo pak nějaké pádlování a cestou zpět jsme hráli takovou tu hru, jak si dvě družstva hází míček a o vítězi rozhodne asi posledních padesát metrů z celé kilometrové trasy. Na závěr pak někteří eskymovali, skoroeskymovali nebo se o to aspoň pokoušeli. Po dvou eskymácích si pamatuju jen jeden nepovedený, který skončil potupnou krysou,monoklem a následné pivo na turbíně byla jasná volba programu na úterní večer.
Karel Masák
Člen
#1,422 | Zasláno: 25 Čvn 2013 08:24 | Změnil(a): Karel Masák

Juch Růženko, přeju ti stále plný břuch - co povznáší nám duch.. Mehehueee
Ať se ti Vele-vltavsky daříííí.. a v těš se na návštěvy..
A DNES SE POVZÁŠÍ BOŽENKAAAA...
Takže hlavně nenápadně..
Růženka
Člen
#1,423 | Zasláno: 24 Čvn 2013 22:00

Ahoooj kajakáři, zítra odjíždím do vltavských krajů, bohužel nestihnu trénování, békání ani opíkání v dešti Zároveň se taky omlouvám ze všech následujících tréninků, slibuju ale, že občas potrénuju všecky fáze a budu na Vás myslet. Smějte se i za mě a kdybyste někdo vyrazili do okolí Vyššího Brodu, dejte vědět a zajdem do nejlepšího Pajzlu na světě Mějte se famfárově a bacha na nohy z hada, sss
Lukes
Člen
#1,424 | Zasláno: 20 Čvn 2013 17:32 | Změnil(a): Lukes

Já opožděně děkuju za Parádní Hádecký inženýrský večírek a hojnou účast, která se v průběhu večera jen rozrůstala! Buřty v lomu, víno a zpěv za podpory improvizovaných štěrchavě-vozembouchových hudebních instrumentů! A po ranní koupeli byly zmíněné srázové třešně a pinkáček již jen milou tečkou. A tak se těším na nadcházející ohnivěšpěkáčkovoHUDEBNÍ večer! Může se stát že dorazím až po trenále, ale jistě dorazím!
Ivča
Člen
#1,425 | Zasláno: 20 Čvn 2013 15:12

jsem rozhodně pro!
Stránka  Stránka 95 z 100:  « Předchozí  1  ...  94  95  96  ...  100  Další » 
Tréninky fórum Kajak VUT / Tréninky / Úterý Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®