Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Tréninky fórum Kajak VUT / Tréninky /

Pádlovani dětí s rodiči

Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Další »  
Lucka
Člen
#1 | Zasláno: 2 Říj 2025 08:17

Poslední trénink uzavřel tuto sezónu dětského pádlování. Bylo vše - sluníčko, déšť, velké vlny, slzy, mokré kalhotky i druhá fáze. Tak se budeme těšit zase na jaře!
Lucka
Člen
#2 | Zasláno: 30 Zář 2025 15:16

Zítra je poslední pádlování v této sezóně. Přijďte prosím včas, ideálně do 16:00, potom krátká rozcvička, ať jdeme brzy na vodu. Snad bude svítit sluníčko :-P
Romča
Moderátor
#3 | Zasláno: 24 Zář 2025 07:51

Tak ja kolem poledne zavolam spravcovi ze to dnes rusime. Reknu ze pristi tyden planujem jit ale to mu musim potvrdit /zrusit pak aspon den predem.
Lucka
Člen
#4 | Zasláno: 24 Zář 2025 07:18

pavel
Asi souhlas, tak tedy za týden!
pavel
Člen
#5 | Zasláno: 24 Zář 2025 06:00

Já tam teda déšť vidím ve všech křišťálových koulích + teplota 11 - 12 stupňů. Já bych to asi srabsky vzdal.
Lucka
Člen
#6 | Zasláno: 23 Zář 2025 20:46

Ahoj, kdo se chystá zítra? Pršet by nemělo, ale teplo také vypadá jinak. Já rozmýšlím, ale ráda se přidám k davu
pavel
Člen
#7 | Zasláno: 17 Zář 2025 13:35

Dneska ano
Lukas
Člen
#8 | Zasláno: 16 Zář 2025 18:58

Je zítra?
Romča
Moderátor
#9 | Zasláno: 9 Zář 2025 16:25

Po shlédnutí zítřejší odpolední předpovědi počasí. Jsme s Luckou shodnotily, že vodáckou odolnost dešti budem na dětech testovat až někdy jindy. Takže zítřejší pádlování s dětmi rušíme a těšíme se za týden.
Lucka
Člen
#10 | Zasláno: 8 Zář 2025 13:57

Ahoj, chtěla jsem se jen domluvit na další trénink, jestli vám vyhovovalo, že se děti rozdělily na 2 skupiny a jak to probíhalo? Od počtu 5-6 dětí mi dělení přijde jako velmi vhodné. Zároveň bych řekla, že se povedlo improvizací trénink nějak zvládnout (za mě dosti úspěšně). Jen prosím kdo se chystáte tuto středu na dorazit, bylo by fajn kdyby se toho zase 2 dospělí ujali, tak si případně jen trochu promyslete, co by se dalo zařadit. Případně když se někdo přihlásí předem, nemusí nad tím uvažovat všichni .

Jinak formát zůstává - sraz v 16, společná rozcvička a přesun ne Káčatům. Lodí na půjčení je opravdu jen 8.
Oskar
Člen
#11 | Zasláno: 3 Zář 2025 20:55

Ahoj, posílám vyžádanou fotodokumentaci... zde: PidiKajakáři na Svratce
LeaF
Člen
#12 | Zasláno: 3 Zář 2025 11:03

Ahoj, Křižani se bohužel z dnešního pádlování omlouvají. Kuba je ještě dnes doma - měl horečky- a Vilda moc nejeví zájem. Navíc nám to koliduje s třídními schůzkami. Užijte si to i za nás.
Oskar
Člen
#13 | Zasláno: 2 Zář 2025 16:35

Oskar
Tak nakonec jsem si přehodil meeting v práci, a měli bychom stíhat také na 1600..
Oskar
Člen
#14 | Zasláno: 1 Zář 2025 18:01 | Změnil(a): Oskar

Ahoj, dorazil bych se 2ks, akorát budeme stíhat až krapet později.. rozcvičíme se už v trolejbuse.

Jo, a bude i velikost kajaku i pro Ondru (11 let) ? Vašek (7) myslím že patří do průměru skupiny..
Lucka
Člen
#15 | Zasláno: 31 Srp 2025 09:32

Ahoj, my dorazíme. Tak sraz v 16:00 na loděnici ke společné rozcvičce?
Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Další » 
Tréninky fórum Kajak VUT / Tréninky / Pádlovani dětí s rodiči Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®