Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Eskymo fórum Kajak VUT / Eskymo /

Eskymo

Stránka  Stránka 1 z 25:  1  2  3  4  5  ...  21  22  23  24  25  Další »  
Zdeňka
Člen
#1 | Zasláno: 25 Srp 2023 13:29

Romča vzkazuje, že bude zítra v 9 na loděnici.

A my se přidáme taky v plné sestavě, ale částečně budeme asi nezávislí
Vláďa
Člen
#2 | Zasláno: 25 Srp 2023 08:26

Jako chcete začínat v dost nelidský čas

Odpo bych se připojil určitě. takto ráno uvidím kdy vstanu
Boris
Člen
#3 | Zasláno: 24 Srp 2023 23:52

Áno, pôvodne som uvádzal 8:30, ale tá pol hodina bola aj tak rezerva, kým sa to vo WE sprocesuje… Takže zmena, zraz na lodenici o 9:00. Budeme trénovať, kým budeme vládať, myslím, že skončíme aj skôr než o 12, ale dlhšie nebudeme.
Tereza V
Člen
#4 | Zasláno: 24 Srp 2023 22:33

Čauko, s eskymem počítám a teda potvrzuju))

Romča
S Borisem jsme se bavili o sobotě dopoledne (cca 9 -12?). Pokud by se Ti chtělo, bylo by to parádní.

S loděma - díky všem za ochotu!)
Romča
Člen
#5 | Zasláno: 23 Srp 2023 21:18

To Boris: Ja mam klice od oddiloveho materialu, a kdyz neni rozebrany na vikendove akce, bude si co vzit.
Jak to vidis casove? Cely den na svratce asi byt nechci ale 2-3hodiny jsou v pohode.

Pokud chce prijit nekdo kdo ani teorii nezna, napiste domluvime se.
Boris
Člen
#6 | Zasláno: 23 Srp 2023 19:43

Majkl
Jirka H
Lukas

Díky za ponuky na požičanie vašich lodí. Aktuálne je lodí viac než záujemcov. Zostáva doriešiť už len pádla, šprajdy a hlavne kľúče a máte u mňa pivo. Už len za ochotu a Romča samozrejme tiež.

Majkl, myslím si, že vo WE budú radi, že nemusia vyťahovať lode. Za rovnaký čas čo by sa mi tam venovali, viem utratiť aj oveľa viac.
Lukas
Člen
#7 | Zasláno: 23 Srp 2023 17:13

Majkl
Taky s tím nemám problém
Jirka H
Člen
#8 | Zasláno: 23 Srp 2023 16:18

Já svoji loď taky nabízím zdarma k eskymování. Je to ta zelená Waka Tuna II na konci první uličky vlevo (předposlední loď). Spolu s ní je ve fochtlíku druhá zelená - DragoRossi Madboy - ta je na dně lehce prasklá ale skoro do ní neteče - na eskymo i Svratku dobrý - ta je kdyžtak taky k dispozici. Podepsané pádlo je mezi nimi. Šprajdu mám bohužel doma, takže tu byste si museli sehnat.
Marek
Člen
#9 | Zasláno: 23 Srp 2023 14:15

Romča
Boris
Ohledně rozpůjčování lodí, vím jen že si jednu bere Honza_S. takže lodí by snad mělo být dost.
Majkl
Člen
#10 | Zasláno: 23 Srp 2023 12:54

Boris
A co soukromé loďě členů oddílu? Myslím všechny nebudou odvezené, a spousta z majitelů by rádi své lodě poskytli k trénování eskymáků začátečníkům. Nabízím za pivo pučení svojí lodě (ale ta je docela malá). A klíče by šly taky pořešit.
((pardon za narušení kšeftů WE :smile)
Boris
Člen
#11 | Zasláno: 23 Srp 2023 10:25

Romča

Zabudol som napísať to podstatné. Žiadni tréneri nie sú dohodnutí, cena je len za požičanie lode a výbavy na 3h. Je to pre ľudí, ktorí sa to už učili, poznajú teóriu, chýba už len to skúšať, kým sa to nepodarí.
Zatiaľ som istý len ja a Terka ak si to zorganizuje s plánmi na víkend. Tak je zbytočné, aby si kvôli jednému (v najhoršom prípade) jazdila 2x za deň na lodenicu odomknúť klietku. Asi si sama rozhodni pri koľkých ľuďoch ti to dáva zmysel a tu uvidíš koľkí prejavia záujem. Samozrejme záleží aj na tom či tam zostanú nejaké lode.
Romča
Člen
#12 | Zasláno: 23 Srp 2023 09:03

To Boris: My jsme s rodinou o vikendu v Brne a na par hodin bych se mohla odpojit, dojit na lodenici, odemcit klec a jit na Svratku. O eskymovani trosku vim ale ne toliko jako treneri(at nasi nebo z WE).
Budou v kleci nejake lode nebo jsou rozpujcovany na vikendove akce?
Boris
Člen
#13 | Zasláno: 22 Srp 2023 12:52

Eskymovací individuálny tréning túto sobotu na Svratke

Dátum: 26.8.2023 od 8:30 do 12:00
Miesto: Water Element Brno (Veslařská, blízko areálu U Hrocha, zastávka Vozovna Komín - Jundrovský most)
Cena: max. 390,- za loď, šprajdu, pádlo a vestu. (platba kartou alebo v hotovosti na predajni WE)

---

Poznámka k organizácií. Vzhľadom na množstvo akcií tento víkend nemôžem od ľudí s kľúčami od klietky očakávať, že by obetovali svoj voľný čas a išli s nami trénovať na úkor Čerťákov, Vrbného alebo rodiny. Preto som hľadal spôsob ako ísť trénovať individuálne. Pokiaľ sa niekto taký obetavý nájde, cena neplatí. V prípade záujmu napíšte o akú loď máte zaújem (typ, značku, veľkosť alebo váhu jazdca, ...), pokúsim sa zarezervovať v požičovni WE.
Maruš
Člen
#14 | Zasláno: 4 Lis 2019 14:58

Odkaz na zaregistrování/přihlášení/odhlášení zde:
(Doporučuji si přečíst nové podmínky odhlašování se!..je to popsané v kometech pod starým přihlašovacím seznamem.)

calendiari.com/padlujcom
Maruš
Člen
#15 | Zasláno: 3 Lis 2019 11:56

Hanka M
Pokud ti to pomůže Hani, tak si ho vezmu. Pište raději Šimonovi než Tamaře...vypsala bez jeho vědomí eskymování a on má přichystaný elektronický způsob zapisování a pernamentek. Včera jsem se na to ptala, kdo je zapsaný, tak mu automaticky převede prvních 5 vstupů a pak už se přes odkaz, kde se zaregistruješ, budeme přihlašovat a odhlašovat sami...
Stránka  Stránka 1 z 25:  1  2  3  4  5  ...  21  22  23  24  25  Další » 
Eskymo fórum Kajak VUT / Eskymo / Eskymo Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®