Ahoj, mám pro vás několik informací, zkuste to prosím dočíst do konce - tam, kde lodě skladujeme, celkem bojujeme s místem, proto bych chtěl požádat podílníky s polovičním podílem, aby své lodě do Hustopečí nevozili (nebo si je pak odvezli zpět), na bazéně by s loděmi s WE mělo být lodí na půjčení dost. Pozn. To nemusí platit pro příští týden, ale to je věc dohody, viz bod níže - pro příští týden zapište svou účast prosím dříve než obvykle, cca do úterý do poledne, abychom mohli vyhodnotit, zda máme dost lodí na bazéně a podle toho se zařídit - Pavlína, Ondra, Marcela a Dáša mi zatím nezaplatili, tak mne prosím buď opravte nebo zaplaťte na účet 1529818018/3030 buď 2050 (Pavlína) nebo 1025 (zbytek) Kč - Od 1.1.2023 bazén zdražuje o 340 Kč na hodinu, x1,5 hod x10 lekcí po Novém roce to dělá navíc 5100 Kč. Rozpočítáno na podíly to dělá 300 na plný podíl, 150 na poloviční, které by měl každý doplatit (bude to o něco méně, neboť to sníží platby za jednotlivé vstupy). Po předběžném průzkumu včera v hospodě to vypadá jako akceptovatelné, tak s tím do budoucna počítejte. Zatím nic neplaťte, vyzvu vás na jaře. Pokud s tím má někdo problém, napište mi na email nebo zavolejte. |