Kajak VUT
|
Hlavní stránka
|
Registrace
|
Reagovat
|
Hledat
|
Statistika
|
fórum Kajak VUT
/
Eskymo
/
Eskymování Hustopeče 2022/2023
Stránka 16 z 17:
« Předchozí
1
...
14
15
16
17
Další »
Maruš
Člen
|
Zasláno: 23 Lis 2022 13:04
Lukas
Předávám info od Šimona: Lodě je možné od nich vzájemně půjčovat, zvláště pokud to pomůže zredukovat počet lodí tam uskladněných, bývá jich tam neúměrně moc a byl by rád, kdyby jste tyhle dotazy směle směřovaly přímo na něho, to samé memoriál
Tohle eskymo zdravotně nezvládám, ale příště už snad budu k ruce.
JirkaK
Člen
|
Zasláno: 23 Lis 2022 09:32
Auto je docela dost, mám brát další? Třeba na odíkovky. Nebo bych se mohl k někomu přidat?
Hanka M
Člen
|
Zasláno: 22 Lis 2022 17:48
|
Změnil(a): Hanka M
Lenka M
Můžu to ještě ve čtvrtek na lodenici vyzkoušet popř jestli tam budeme všichni cca na tu pátou, tak to ještě můžeme probrat.
Lenka M
Člen
|
Zasláno: 22 Lis 2022 17:02
Hanka M
Kapacitní problém to tipuju není, jen mi přišla pocitově menší než redline, tak jsem myslela, že by ti mohla sedět líp
Já z daggerů vypadávám taky :D Zrcadla nevím... myslím, že nastavitelná jsou, ale nepamatuju si.
Hanka M
Člen
|
Zasláno: 22 Lis 2022 16:46
Lenka M
V té jsem asi nikdy nesedela, má nastavitelná zrcadla? Jako problém je, že my malí z těch oddilovek co nejdou nastavit na eskymu vypadavame. Je to kapacitní problém ten Redline navíc? Jedu s Lukášem a vzali bychom ho, ale dejte vědět teda
Lenka M
Člen
|
Zasláno: 22 Lis 2022 14:50
Rasto
Budem s tebou počítat. Čas srazu upřesníme, ale předběžně to bude taky kolem páté.
Sehny
Člen
|
Zasláno: 22 Lis 2022 14:26
Jestli nemá nikdo nic proti, tak já bych vzal červenou Mambu. Pojede se mnou Petr, tak ji hned první lekci použije.
Rasto
Člen
|
Zasláno: 22 Lis 2022 14:12
Lenka M
Ak môžem, tak by som sa pridal k vám na odvoz + veľmi rád pomôžem s umývaním a nosením oddielových lodí.
Lenka M
Člen
|
Zasláno: 22 Lis 2022 13:28
Hanka M
A nejmenší mamba ti není? Řešili jsme s Vláďou a Márou, které oddílovky by se mohly brát a návrh byly mamby a nový spade. Případně další lodě podle zájmu...
My máme ještě dvě místa pro lidi s loděma, nebo vezmeme nějaké oddílovky a případně někoho bez své lodě.
Lukas
Člen
|
Zasláno: 22 Lis 2022 10:49
Už jste všichni zaplatili? Já vím, že ne, tak šup šup..
Co se týká lodí, tak zatím nemám informaci o případném sdílení lodí s Pádluj.com - takže momentálně bych to stavěl tak, ať si podílníci vezmou každý vlastní nebo oddílovou loď. Půlpodílníci mohou zvážit, zda tam chtějí loď tahat - jakýsi pool lodí tam bude, ze kterého by se dalo vybrat (ale ne na první lekci). Má někdo problém s tím, že by jeho osobní loď byla použita, když tam on zrovna nebude?
Moje posádka sraz na loděnici v 17:00.
Hanka M
Člen
|
Zasláno: 22 Lis 2022 10:45
Ahoj, mluvila jsem s Lukášem a zatím je to takové nejisté, co se týká toho, které oddílove lodě se budou brát a kolik. Má tedy předběžně někdo něco proti tomu, abych tam vzala Redlajna, který jde nastavit jak na mě tak na větší lidi? (Mám jen 5 vstupů a do mé lodi se vejde tak ještě Maruška, která ale trénuje, takže by tam moje loď akorát zbytek času prekazela). Máte- li jiný návrh, pište, jinak beru ve čtvrtek Redline ;)
Lukas
Člen
|
Zasláno: 18 Lis 2022 09:38
Pro nováčky, kteří ještě na eskymo nechodili - značte svou účast do tabulky
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1b_Gp7xsc_F3Yfq676ehrR8X_1FDQnu5Oals_icLrJ_w/e dit?usp=sharing
ať mají ostatní - trenéři, účastníci, já - přehled, kolik lidí zhruba půjde.
Pomocí barevného vybarvení je možno organizovat posádky jednotlivých aut pro cestu tam a zpět - vždy po domluvě s řidičem.
Lukas
Člen
|
Zasláno: 18 Lis 2022 09:30
Martina
I po několika sezónách evidentně není všem jasné, jak systém funguje.
Podílník má právo na své vstupy (všechny nebo pět) - ale pouze pro svou osobu (nebo spolupodílníka, viz tabulka). Jakékoli přenechávání vstupů není možné - nepodílníci mohou přijít jen na jednotlivé vstupy za 300,-.
Martina
Člen
|
Zasláno: 18 Lis 2022 09:24
Nabízím za sebe volné místo na první eskymování (24.11.). Máme schůzi BD, kde musím být.
Lukas
Člen
|
Zasláno: 18 Lis 2022 00:09
|
Změnil(a): Lukas
Přihlašování uzavřeno - plný podíl letos vychází na 2050 Kč, poloviční na 1025 (po zaokrouhlení).
Peníze mi prosím pošlete do prvního eskyma (24.10.2020 19:00) na účet 1529818018/3030.
Do poznámky napište od koho to je.
Díky předem.
Jednotlivé vstupy po konzultaci se mnou na 776 osmtřitři 732 - zavolejte ideálně ve středu večer či ve čtvrtek (už bude zřejmější, kolik lidí půjde). Cena jednotlivého vstupu 300 Kč.
Stránka 16 z 17:
« Předchozí
1
...
14
15
16
17
Další »
fórum Kajak VUT
/
Eskymo
/ Eskymování Hustopeče 2022/2023
↑
Vaše reakce
?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se
zaregistrujte
.
Organizační věci
Obecná kecárna
Vybavení
Náměty na vylepšení
Tréninky
Záchrana, bezpečnost, první pomoc
Eskymo
Posilování
Vodácké akce
MAS Akce