Kajak VUT

logo Kajak VUT
 | Hlavní stránka | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika |
Záchrana, bezpečnost, první pomoc fórum Kajak VUT / Záchrana, bezpečnost, první pomoc /

Seminář záchrany pro začátečníky

Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Další »  
Hasan
Člen
#1 | Zasláno: 30 Zář 2018 16:54

Tak zítra v 17:00 začínáme. Do vody nepůjdem, ale na vemte si na sebe něco na převlečení, je možné, že se trochu zapotíte či ušpiníte, nejspíš však obojí Pokud máte, do batůžku si přibalte smyci a HMS karabinu. Nemáte-li, nevadí.
Romča
Člen
#2 | Zasláno: 21 Zář 2018 09:06 | Změnil(a): Romča

Zájem je menší než jsem počítala. Ale aby zájemci nebyli zklamaní uděláme seminář alespoň jeden a to 1.10.2018 od 17hod. Většina z přihlášených už takové semináře měla, tak to bude spíš jen opakování. 24.9. využijeme k tréninku trenérů.
Káťa Tobi
Člen
#3 | Zasláno: 20 Zář 2018 17:40

Dorazila bych 1.10., seminář tedy bude místo tréninku, že? Vím, že jsem na něm teď moc nebyla (nemoc, dovolená), tak se radši ujišťuju, že není nějaká změna.
malta
Člen
#4 | Zasláno: 19 Zář 2018 22:42

Když stihnu, tak dojdu. Ale najisto to fakt nevim.
Hanka M
Člen
#5 | Zasláno: 19 Zář 2018 13:15

Já pondělky nemůžu, no, jinak bych se nahlásila.
Terda
Člen
#6 | Zasláno: 18 Zář 2018 12:02

Romča
Ahoj,
omlouvám se, tenhle příspěvěk jsem něak přehlídla. ale už jsem vyplnila formulář.
Romča
Člen
#7 | Zasláno: 18 Zář 2018 11:19

Letos není zájem? Prosím vyjádřete se do čtvrtka. V případě nezájmu seminář zrušíme.
Romča
Člen
#8 | Zasláno: 11 Zář 2018 09:53 | Změnil(a): Romča

Plánujeme uspořádat seminář na téma bezpečného pohybu na vodě. Od Hasana se například dozvíte jak správně hodit, držet a (ne)pustit házečku a k čemu všemu se dá použít, jaké další vybavení je dobré mít sebou na řece, jak brodit jak plavat či jak skákat (do válce). Taky budeme trochu uzlovat a signalizovat.
Půjde o dvě setkání na loděnici, kde se bude hodně povídat a taky prakticky zkoušet, ale nácvik přímo ve vodě letos vynecháme. Termíny jsou pondělky 24.9. a 1.10. vždy od 17hodin
Prosím potvrďte účast v tomto formuláři a sledujte fórum s doplňujícími informacemi.

PS: Seminář je určen hlavně pro začátečníky, ale jelikož opakování je matka moudrost můžou přijít i zkušenější.
klokanice
Člen
#9 | Zasláno: 29 Zář 2014 12:44

Hasan

Ahoj Hasane, dneska a ravděpodobně ani ve středu na infoschůzku to nestihnu .

@ účastníci semináře

Kdo si bude dělat poznámky, můžete mi je potom půjčit?
kulda
Člen
#10 | Zasláno: 29 Zář 2014 12:08

Budete tam ještě tak o čtvrt na sedm? Dneska to bohužel dřív z práce nestihnu, ale záchranu bych si oživit přišel ;)
Hasan
Člen
#11 | Zasláno: 28 Zář 2014 23:46

Ano platí, sraz v 17:00 na loděnici.
Lucka
Člen
#12 | Zasláno: 28 Zář 2014 23:07

Hasane platí to?
Lucka
Člen
#13 | Zasláno: 26 Zář 2014 10:46

zkusím si to zařídit a dorazit
Hasan
Člen
#14 | Zasláno: 25 Zář 2014 09:05

To se vlastně nepleteš Takže navrhuji pondělí, protože ve čtvrtek se budete určitě chtít trošku protáhnout před Hamerákem.
Oskar
Člen
#15 | Zasláno: 25 Zář 2014 07:52

Příští středu je infoschůzka, jestli se nepletu
Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Další » 
Záchrana, bezpečnost, první pomoc fórum Kajak VUT / Záchrana, bezpečnost, první pomoc / Seminář záchrany pro začátečníky Nahoru
Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na citovanou zprávu

?
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

fórum Kajak VUT Powered by Chat Forum Software miniBB ®